23 / 05 / 2024

ataşehir Koçak Çevre İnşaat

ataşehir Koçak Çevre İnşaat

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Mukip Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Koçak tarafından kuruldu.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Emlak Konut Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 12 arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO portföyünde bulunan İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde yer alan toplam 12 adet arsayı 7 Ocak'ta açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

ataşehir Koçak Çevre İnşaat Haberi

ataşehir Koçak Çevre İnşaat

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Mukip Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.


Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır:  1.Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapabilir, 3.Projeler yapabilir, yaptırabilir, proje yapımı taahhüdünde bulunabilir,  4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut yurtdışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak işletme faaliyetlerinde bulunmak, 5.Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini, acentalığını almak, gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek,...