02 / 05 / 2024

Ataşehir kültür merkezleri

Ataşehir kültür merkezleri

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Ataşehir kültür merkezleri Haberi

Ataşehir kültür merkezleri

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.  

Yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi’nden sonra Ataşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden diğer merkezler ve tesisler de hizmete girmek için gün sayıyor. 

Ataşehir’deki kültür-sanat etkinliklerini desteklemek ve çoğaltmak için İçerenköy Mahallesi’nde yapımına başlanan Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Ünlü Halk Ozanımızın ismini Ataşehir’de yaşatacak. 

Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde çok amaçlı eğitim salonları, fuaye alanları, derslikler, teknik odalar, kütüphane, çok amaçlı bir spor salonu, öğretmenler odası ve kafeterya bulunacak. Binada kültür hizmetlerinin yanı sıra bir PTT şubesi yer alacak ve İçerenköy Mahalle Muhtarlığı da bu binada hizmet verecek.

İlçedeki...