28 / 04 / 2024

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatını tamamlayarak Çameli ve Serinhisar ilçelerinde inşat ettiği Hayri Dev Kültür Merkezi ve Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi bugün açılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çameli ve Serinhisarlıların sosyal ve kültürel birçok ihtiyacını karşılayan tesisler 7'den 70'e herkese hitap edecek.

7'den 70'e herkese hitap edecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini söyleyerek, verdikleri tüm sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yaşayan İnsan Hazinesi ve 3 telli cura ve çam düdüğü ustası Hayri Dev’in adını ölümsüzleştirecek Hayri Dev Kültür Merkezi ve Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin çok fonksiyonlu yapıldığını dile getiren Başkan Zolan, tesislerde bulunan düğün salonları, atölyeler, işyerleri, ofisler, spor salonları, kafeterya gibi birçok bölümün 7'den 70'e her kesime hizmet edeceğini söyledi. Düzenleyecekleri açılış törenine tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Zolan, tesislerin hayırlı olmasını diledi.


Geri Dön