16 / 05 / 2024

ataşehir mevlana caddesi ışıklandırma

ataşehir mevlana caddesi ışıklandırma

Ataşehir Belediyesi, Mevlana Caddesi’nde prestij caddeleri yapım çalışmaları kapsamında yürüttüğü kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladı...

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında arbede çıktı!

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ataşehir Şenol Güneş Bulvarı imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Şenol Güneş Bulvarı - 30004 Caddesi kesişimi Revize Geometrik ve Sirkülasyon Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 120 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesini dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde en prestijli binalarda dönüşüm yapan Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şimdi de Ataşehir'de yer alan Zümrüt Sitesi'ni kentsel dönüşüm kapsamında yıkmak için çalışmalara başladı.

Ataşehir Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık büfe!

Ataşehir Belediye Başkanlığı Ataşehir Mevlana Mahallesi'nde bulunan yiyecek içecek büfesini 3 yıllığına kiralıyor. 10.50 metrekare alana sahip büfenin ihalesi 12 Mart 2015'te yapılacak.

Ataşehir Küçükbakkalköy otel alanı imar planı askıda!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki Vedat Günyol Caddesi üzerinde bulunan 2081 Ada 1 Parseldeki otel alanının 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi kesişimi imar planı askıda!

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi Kesişimi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Ataşehir Trendist nerede?

Toplamda 830 konut ve 40 dükkandan meydana gelen Ataşehir Trendist nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Anadolu Yakası Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde konumlandırılıyor.

Ataşehir Trendist adres bilgileri!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılan ve Solid İnşaat ve K Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ataşehir Trendist adres bilgileri ne göre proje, Ataşehir Fatih Sultan Mehmet caddesi üzerinde yer alıyor.

ataşehir mevlana caddesi ışıklandırma Haberi

ataşehir mevlana caddesi ışıklandırma

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, prestij caddeleri yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Proje kapsamında yer alan Mevlana Caddesi’ndeki kaldırım ve aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Sitelerden oluşan ve yıllardır ihmal edildiği için yürümekte bile zorlanılan Mevlana Caddesi’nde tüm kaldırımlar granit taşla yenilendi. Kaldırımlara araçların park etmesini önlemek için de sınır ayırma elemanları monte edildi. Yenilenen caddede engelli vatandaşların kullanımı için de düzenlemeler yapıldı. Bölgede oturan vatandaşların en büyük sorunu olarak çözüm bekleyen ışıklandırma çalışmaları için de caddeye 44 aydınlatma direği dikildi ve 88 aydınlatma armatörü kullanıldı.


Çalışmalar son sürat devam ediyor

Aynı cadde üzerinde bulunan Mevlana Lisesi’nin duvarlarını da yenileyen Ataşehir Belediyesi, caddedeki yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını da tamamladı. Ataşehir Belediyesi’nin prestij cadde ve aydınlatma çalışmaları Fetih Mahallesi Atatürk Bulvarı, Atatürk...