08 / 05 / 2024

Ataşehir mülkiyet sorunu

Ataşehir mülkiyet sorunu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Önümüzdeki hafta temel atacağız. Kartal'daki kardeşlerimizin evlerini yapacağız. Gelin aynısını Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinde yapalım" dedi...

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Balıkesir Sanayi 2. Kapı bölgesindeki mülkiyet sorunu çözülüyor!

1986'da İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması yapılan,18.02 bölgesi olarak bilinen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 senelik mülkiyet sorunu vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması kaydıyla çözüme kavuşturuluyor.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Mülkiyet sorunu imar barışıyla aşıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 17 Ağustos 1999 depreminin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Mülkiyet sorununun imar barışıyla aşıldığını söyleyen Nasır, depreme karşı da kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

Beykoz'un mülkiyet sorunu yüzde 90 çözülecek!

Beykozlular'la bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Mülkiyet melesi, yüzde 90 çözülecek. İmar sorunu er ya da geç çözülecek” dedi.

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Muş'ta imar barışı ile 25 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü!

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını belirtti.

Karabağlar'ın mülkiyet sorunu imar affıyla çözülüyor!

Karabağlar'da kentsel dönüşüm kapsamına alanına bölgenin tapu ve mülkiyet sorunu imar affı kapsamında çözülecek.

Ataşehir mülkiyet sorunu Haberi

Ataşehir mülkiyet sorunu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ataşehir'de Esatpaşa, Fetih, Örnek, Mustafa Kemal Paşa, Aşık Veysel mahallerinin imar sorununu konu alan toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ataşehir'de 2009'dan beri yaşadığını dile getiren Kurum, ilçenin problemlerini ve sorunlarını da bildiğini belirtti. 

Bakan Kurum, Ataşehir için çok güzel projeleri olduğunu anlattı ve sözlerine şöyle devam etti; "İlk önce bu mülkiyet problemini Mustafa Kemal Paşa'da, Örnek ve Esatpaşa mahallelerinde bu mülkiyet problemini çözecek adımı atalım istedik. Buna ilişkin TOKİ mülkiyetindeki araziyi Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne veriyoruz. O da belediye eliyle vatandaşımıza satacak. Hayırlı uğurlu olsun. Bu arsanın satışından sonra burada... İstanbul'un göbeğinde yaşıyorsunuz. İstanbul'un en önemli alanındasınız. Ulaşım güzergahlarının kesiştiği alandasınız." 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ataşehir'in çok önemli ve değerli bir...