05 / 05 / 2024

Ataşehir ofis yatırımı

Ataşehir ofis yatırımı

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri mecliste!

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Ofis yatırımı kazandırır!

Konut ve arsanın yanı sıra ofisler de gayrimenkulde önemli bir yatırım aracı. Ofis alırken ve kiralarken getirinizi koruyacak ve bu alanlarda çalışanların verimliliğini etkileyecek noktalar...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Ofis yatırımı kazandırıyor mu?

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Ataşehir ofis yatırımı Haberi

Ataşehir ofis yatırımı

Merkezi ABD'de bulunan gayrimenkul danışmanlık firması Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü görünümüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


KDV istisnası ve vatandaşlık hakkının ticari gayrimenkul alanında çok fazla etkisini görmediklerini söyleyen Tuğra Gönden, son teşviklerin konut sektörünün sıkıntılarının sadece bir parçasını çözdüğünü söyledi.


Gönden, ofis olarak yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığına işaret ederek, "Beyaz yakalıların yaşamak için tercih ettiği bölge Ataşehir. İnsanlar trafik nedeniyle, şirketler de çalışanlarına yakın olmak istedikleri için ofis olarak bu bölgeyi tercih etmeye başladı." ifadelerini kullandı.


"Şirketler, Dubai yerine Türkiye'ye gelmek istiyor"


Türkiye'nin şirketler tarafından bölgesel üs olarak algılanması nedeniyle çok fazla ofis yapıldığını ifade Gönden de şunları kaydetti:


"Mesela Microsoft, 80 civarı ülkeyi Türkiye'den yönetiyor. Türkiye’deki uluslararası şirketlere baktığımızda Gezi Parkı...