16 / 05 / 2024

ataşehir residence ev fiyatları

ataşehir residence ev fiyatları

Doğan Tekstil ve 1000A Yapı'nın girişimi ile hayata geçirilen Ataşehir Residence daire fiyatları minimum 275 bin liradan başlıyor...

Ataşehir AEB Residence'ta 4+1'ler yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta!

AEB Residence, Erguvan İnşaat ve AEB Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı projede, 4+1'ler satışa çıktı. Peki Ataşehir AEB Residence'ta konut fiyatları ne kadar? İşte AEB Residence projesiyle ilgili ayrıntılar...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Ataşehir’de 80 ev zarar gördü!

İstanbul genelinde yaşanan aşırı yağış ve kuvvetli fırtınadan Ataşehir'de etkilendi. Bölgede 80 ev ve apartmanın çatısı uçtu.

Ataşehir Marmarams ev fiyatları!

Ataşehir Marmarams ev fiyatları 363 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marmarams Ataşehir projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Suara Residence fiyat bilgileri!

Selimoğlu Gruop ve E-7 Gruop ortaklığında yükselen Suara Residence İstanbul Ataşehir'de hayata geçirirliyor. Ataşehir Suara Residence fiyat bilgileri kapsamında 2+1 daireler 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

ataşehir residence ev fiyatları Haberi

ataşehir residence ev fiyatları



 Ataşehir'de Acıbadem Tıp Fakültesi'nin hemen yan tarafında yükselen Ataşehir Rezidans projesi Doğan Tekstil ve 1000A Yapı ortaklığı imzası taşıyor.  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 86 adet daireden meydana gelen Ataşehir Residence daire fiyatları minimum 275 bin liradan başlangıç gösteriyor. Toplamda 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Ataşehir Residence daire fiyatları 'nın ayrıntıları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


Satış süreci devam eden Ataşehir Residence 'ta yer alan 1+1 dairelerin alanları brüt 70 metrekare, 2+1 dairelerin ve 3+1 dairelerin alanları brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip. Ataşehir Residence daire fiyatları 'nın ayrıntıları şu şekilde sıralanıyor:


Ataşehir Residence daire fiyatları: 


Ataşehir Residence daire fiyatları 'na göre 1+1 daireler 270 bin liradan,  2+1 ve 3+1 daireler...