07 / 05 / 2024

ataşehir yüksel city satılık daire

ataşehir yüksel city satılık daire

Osel Art'ın İstanbul Ataşehir Şerifeli'de yükselen konut projesi Yüksel City'de son 9 daire halen alıcısını bekliyor.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları' nda daireler 170 bin TL' den başlıyor!

Hasbağ İnşaat tarafından yükselen İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları toplam 112 daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları'nda daireler 170 bin TL' den başlıyor.

Yüksel Dum Ataşehir kentsel dönüşüm davasını kazandı!

Yüksel Dum’un evini yıktılar, baraka yaptı. Toprağını kentsel dönüşüme terk etmedi. Dava açtı, kazandı; arazinin değeri 1 milyon TL'ye dayandı. Ama davanın nihai sonucunu görmeye kalbi yetmedi. İşte Ataşehir’den bir kentsel dönüşüm hikâyesi..

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 1 yıl sonra taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 5'lik ödeme yapılıyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyolardan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşin kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule lansmana özel kampanyayla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor...

Trendist Ataşehir Kule satışa çıktı! Yüzde 5 peşinatla!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor.

Trendist Ataşehir'de 310 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir'den yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

ataşehir yüksel city satılık daire Haberi

ataşehir yüksel city satılık daire

Osel Art tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Yüksel City 2 blokta toplam 77 daireden oluşuyor.


2009 yılında temelleri atılan projede yaşam 2011 yılında başladı. Yüksel City'de 155 metrekarelik 3+1'lik son 9 daire halen satışta. 


3+1 dairelerin 365 bin liradan satıldığı proje İstanbul Finans Merkezi'ne 150 metre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 20 dakika, Ataşehir MC Donalds'a 650 metre mesafede bulunuyor. 


Projde yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde geri kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. 


Yüksel City'de kameralı güvenlik sistemi, 24 saat kullanabileceğiniz spor salonu, özel toplantı salonu, yüzme havuzu, her daireye kapalı otopark, otoparktan dairelere ulaşma imkanı , fitness salonu, tenis, basketbol ve voleybol alanı, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkları yer alıyor. 


0216 527 73 10

www.oselart.com

Burcu...