21 / 05 / 2024

Ataşehirde sabah sporları

Ataşehirde sabah sporları

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Yüzlerce kadının katılığı ve uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları 5 Temmuz Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını merak ediyor.  5 Temmuz  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Altın fiyatları son durum: Bugün gram, çeyrek, Ata, tam ve Cumhuriyet altını ne kadar? 9 Haziran 2022 altın fiyatları

Bugün altın fiyatlarındaki son durum sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılıyor. Yatırımcılar, Kapalıçarşı gram, çeyrek, Ata, tam, Cumhuriyet altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 9 Haziran 2022 canlı altın fiyatları...

Ataşehir'de riskli binalar yıkılıyor!

İstanbul Ataşehir Belediye ekipleri, ilçe genelinde riskli binaların yıkımı için çalışmalara başladı. Ekipler, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi.

Göçmen börekçisi yurt dışı atağında!

İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmezin 2004'te kurduğu ve 14 yılda 12 şehirde 82 şubeye ulaşan Göçmen Börekçisi, yurt dışı atağında..

Başakşehir'e Ata Sporları Merkezi inşa edilecek!

İBB, Başakşehir'de Ata Sporları Merkezi inşa ettirecek. 285 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin ihalesi 26 Temmuz 2018 Perşembe günü yapılacak...

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

My Towerland Ataşehir ödeme koşulları!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Towerland projesi 3 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Ataşehirde yükseliyor. My Towerland Ataşehir ödeme koşulları...

Ağaoğlu Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor!

Ağaoğlu Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde yeni bir ofis projesine imza atıyor. 345 bağımsız bölümden oluşması planlanan projede ofisler haricinde restoran,kafe, mağazalar gibi alanlar yer alacak.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'e yeni ofis projesi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

Ataşehir'de kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi artıyor!

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Yüzlerce kadının katılığı ve uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Ataşehirde sabah sporları Haberi

Ataşehirde sabah sporları

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Sağlıklı bir yaşama kavuşmak isteyen ve güne spor yaparak zinde başlamak isteyen kadınlar parklarda buluşarak birlikte spor yapmanın mutluluğunun yaşıyor.

Her gün yüzlerce kadının katıldığı sabah sporları kadınların sosyalleşmesi ve özgüven kazanmasında etkili olurken, aynı zamanda onların ev dışında zaman geçirmeleri için uygun bir ortam...