02 / 10 / 2024

ataşehirde satılık ticari ünite

ataşehirde satılık ticari ünite

Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından İstanbul ili Ataşehir ilçesinde yer alan 9 adet ticari ünitenin toplam bedeli 11 milyon 536 bin TL olarak belirlendi. Ticari ünitelerin satışı 6 Eylül 2013 tarihinde açık artırma usulüyle gerçekleşecek...

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Sivas'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

Sivas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi, 2132 ada, 24 parselde yer alan 3 katlı ticari binayı 13 milyon 710 bin 900 TL'ye icradan satılıyor...

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Park Mavera 2. etap satılık daire!

Makro-Akyapı Ortaklığıyla yükselen projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite yer alıyor. Park Mavera 2. etap satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev!

Ritim İstanbul Maltepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 863 adet rezidans daire, 250 adet home ofis, 114 adet ticari ofis ve 146 adet mağazadan oluşuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satılık daire tipleri arasında 1+1'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede 863 rezidans dairenin ile birlikte 250 home ofis, 114 ticari ofis ve 146 mağaza yer alıyor.

Ataşehir Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yer alan proje Nisan 2016' da teslim edilmesi planlanıyor. Ataşehir Canan Business satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

ataşehirde satılık ticari ünite Haberi

ataşehirde satılık ticari ünite

İstanbul ili Ataşehir ilçesinde yer alan  9 adet ticari ünitenin en yüksek muhammen bedeli 1 milyon 742 bin TL en düşük muhammen bedeli ise 1 milyon 43 bin TL olarak belirlendi. Ticari üniteler açık artırma usulüyle  6 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlanın detayı için