06 / 05 / 2024

Ataseven Group acı günü

Ataseven Group acı günü

Ataseven Group Genel Müdürü Kazım Şafak'ın babası Mümtaz Şafak vefat etti. Ataseven Group taziye ilanı yayınlattı.

Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile inşa edilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut bulunuyor. 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Atakent Panorama 3. Etap satışta!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir'de 3. Etap'ta yer alan daireler satışa çıktı. Sınırlı sayıda olan dairelerin fiyatı 799 bin TL'den başlıyor. 

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Ataseven Group, Atakent Panorama İzmir projesinin lansmanını yaptı. Ataseven Group tüm İzmirlilere kalbinin sesini dinle, şimdi sıra sende mesajı verdi..

Atakent Panorama İzmir'de lansmana özel 319 bin TL'ye! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir, 5 blokta 240 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel fiyatlar 319 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Orkun Group'un acı günü! Akın Sevim vefat etti!

İGA 3. Havaalanı Altyapı Direktörü Ersan Sevim'in babası Akın Sevim vefat etti. Orkun Group başsağlı ilanı yayınladı.

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Ataseven Group'un acı günü! Mümtaz Şafak vefat etti!

Ataseven Group Genel Müdürü Kazım Şafak'ın babası Mümtaz Şafak vefat etti. Ataseven Group taziye ilanı yayınlattı.

Ataseven Group acı günü Haberi

Ataseven Group acı günü

Ataseven Group Genel Müdürü Kazım Şafak'ın babası Mümtaz Şafak vefat etti. Cenazesi bugün Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek. Ataseven Group taziye ilanı yayınlattı.



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...