06 / 05 / 2024

Atasun Optik nihat aydın

Atasun Optik nihat aydın

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

Atasun Optik'ten Babalar Günü fırsatı: Her 500 TL'ye 75 TL indirim! 

Atasun Optik, Babalar Günü kampanyasını açıkladı. Babalar Günü için 18 Haziran'a kadar seçili marka güneş gözlüklerinde her 500 TL'ye 75 TL indirim yapılıyor. İşte Atasun Optik Babalar Günü kampanyası 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Atasun Optik 30 yeni mağaza açacak!

Optik gözlük satışında lider markalardan biri olan Atasun Optik yıl sonuna kadar 11.5 milyon yatırım ve 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Atasun Optik 15 milyon TL yatırımla 40 mağaza açacak!

Dünyanın en büyük optik perakende zincirleri arasında yer alan GrandVision'ın 2007 yılında satın aldığı Atasun Optik, 2020 yılında 40 yeni mağaza açmayı ve 15 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yeni mağazalarla 200 kişilik de yeni istihdam yaratacak.

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Faiz artışı beklentileri ekonomiyi negatif etkileyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD Merkez Bankası (FED) Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün sona eren mart ayı toplantısı kararlarını değerlendirdi.

Nihat Zeybekçi: Faiz oranları düşürülmeli!

Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz indiriminde korkak davrandık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankasının faiz politikasına ilişkin, "Faiz indiriminde korkak davrandık. Gereksiz şekilde bu ülkenin ekonomisinin bu maliyete katlanmasına sebep olduk" dedi.

Mert Optik İstanbul'da 3 mağaza açtı!

Ege Bölgesi'ne 35 mağaza ile hizmet veren Mert Optik, açtığı üç şube ile İstanbul'a da hızlı bir giriş yaptı. Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Nihat Aslantaş: Konutta trend az maliyetle konforlu yaşam!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

Atasun Optik nihat aydın Haberi

Atasun Optik nihat aydın

Dünyada optik perakende pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alan GrandVision, Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Asya'da 40'tan fazla ülkede 7 binden fazla noktasıyla hizmet veriyor. Ekonomist’te yer alan habere göre, GrandVision, 2007 yılında Atasun Optik'i satın alarak Türkiye pazarına girdi. 2018 yılında grubun sadece güneş gözlükleri ve aksesuar alanında hizmet veren Solaris markası da Türkiye pazarına giriş yaptı. Bugün Atasun Optik, iki markayla 52 ilde 250 noktada hizmet veriyor.

Türkiye son iki yılda GrandVision'ın faaliyet gösterdiği 40 ülke arasında en hızlı büyüyen ülke oldu. 2018 yılında yüzde 30, 2019 yılında yüzde 40 büyüyen Atasun Optik, 2020 yılında hem dijitalleşmeye hem de yeni mağazalara yatırım yapacak. 2020 yılında yüzde 35 büyümeyi planladıklarını söyleyen Atasun Optik CEO'su Nihat Aydın, "Büyümenin yüzde 20-25'i...