11 / 05 / 2024

atatepe

atatepe

Anamur Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde organize edilen Anamur Atatepe Sosyal Merkezi ve Çevresi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. Finale kalan 8 proje Ocak ayında Anamur halkının beğenisine sunulacak...

Artvin Atatepe Sosyal Tesisleri'nin kiralanmasından vazgeçilmesi meclis gündeminde!

Artvin'de Belediyeye kiralanmasına karar verilen Atatepe Sosyal Tesislerin kiralanmasından vazgeçilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşacak.

Atatepe Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Anamur Atatepe Sosyal Merkezi ve Çevresi Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı.Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de yarışma ile yakından ilgilenerek değerlendirme sonrası ortaya çıkan projeleri tek tek inceledi.

Anamur Atatepe proje yarışması sonuçlandı!

Anamur Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde organize edilen Anamur Atatepe Sosyal Merkezi ve Çevresi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. Finale kalan 8 proje Ocak ayında Anamur halkının beğenisine sunulacak...

Gemlik'te imar planlarına meclis üyelerinden tepki!

Gemlik'te, Atatepe'den Kurtul girişine kadar revize edilen depolama imar planları, belediye meclisi üyeleri ve mimarlara anlatıldı. Tartışmalar yaşanan toplantı, çoğu meclis üyesi salondan ayrılınca sona erdi.

Gemlik'te revize edilen imar planları belediye meclis üyelerine ve mimarlara anlatıldı!

Gemlik'te, Atatepe'den Kurtul girişine kadar revize edilen depolama imar planlan belediye meclisi üyeleri ve mimarlara anlatıldı. Firma sahibi Hasan Şahin Devirgen, yaklaşık 500 hektarlık alan planladıklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisleri 15 milyon kişiyi ağırladı!

Atatepe, Narlı ve Mudanya İstasyonu gibi denize nazır tesislerinin yanı sıra Hünkar Köşkü, Kayhan Döner Sofrası ve Balibey Han gibi tarihi mekanlarının da olduğu 30 sosyal tesisten, 15 milyonu aşkın vatandaş hizmet aldı.

atatepe Haberi

atatepe

Anamur Belediyesi'nin kentin hâkim noktalarından biri olan Atatepe için açtığı proje yarışması sonuçlandı. 176 adayın projelerini inceleyen jüri, birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerinin yanı sıra 5 mansiyon belirledi. 8 proje Ocak ayında Anamurluların beğenisine...