17 / 05 / 2024

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat adres 

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat adres 

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şengül tarafından kuruldu.

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myl Bilgi Teknolojileri Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Ziyanak tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Tivali Turizm Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tivali Turizm Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Shayan Sepehrsıma tarafından kuruldu.

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şengül tarafından kuruldu.

Makfen Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makfen Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Akademi Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited, Akba İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ve Mega Çağrı Mekerzi İletişim ve Servis Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Yelken Yönetim Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yelken Yönetim Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bodur ve Mehmet Ay ortaklığında kuruldu.

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat adres  Haberi

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat adres 

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şengül tarafından kuruldu.

Atatur Servis Hizmetleri Yapı İnşaat Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla kara yoluyla kamu ve özel kuruluşların personel, işçi, öğrenci, yolcu ve her türlü mal taşımacılığı ve benzeri hizmet alanında, şehir içi, şehirler arası otobüs, servis ve nakliye işletmeciliği yapabilir. Konusu ile ilgili araç, gereç, nakil vasıtaları alabilir, işletebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyonculuğunu yapabilir. -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. -Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile...