19 / 05 / 2024

atatürk havaalanı kapanıyor mu

atatürk havaalanı kapanıyor mu

İstanbul Atatürk ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarının 2015 yılına ait toplam 174 milyon 647 bin ABD Dolar olan kira bedeli Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a düzenlenen bir törenle iki ayrı temsili çek olarak verildi..

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

İzmit Atatürk Müzesi yarın açılıyor!

‘Tarih Koridoru’ projesi kapsamında restore edilen Yeşil Konak içerisindeki Atatürk Müzesi yarın açılıyor...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Atatürk Havalimanı işte böyle olacak!

Atatürk Havalimanı’nda hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesinin detayları belli oldu. Proje 2021 yılı sonunda tamamlanması amaçlanıyor.

Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesi için ilk adım yarın atılıyor!

Millet Bahçesi hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların 1 milyon 950 bin TL'lik yıkım ihalesi yarın gerçekleştirilecek... 

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

İstanbul’un en önemli simgelerinden biri olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) inşaatı hızla yükseliyor. Merkezin 2021 yılında açılması amaçlanıyor.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Atatürk Havalimanı için 5 milyar dolarlık öneri!

Atatürk Havalimanı’nın açık hava müzesi ve fuar merkezi kombinasyonuna dönüştürelmesi önerildi. Bu projeyle İstanbul’un dünyanın buluştuğu şehir haline getirilmesi planlanıyor.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

atatürk havaalanı kapanıyor mu Haberi

atatürk havaalanı kapanıyor mu

Türkiye'nin iki büyük havalimanı olan İstanbul Atatürk ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarının 2015 yılına ait toplam 174 milyon 647 bin ABD Dolar olan kira bedeli Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a düzenlenen bir törenle iki ayrı temsili çek olarak verildi. Bakan Elvan törende yaptığı konuşmada,  "(3. havalimanının açılışının ardından ) Tarifeli seferlerin dışında tüm seferlerin Atatürk Havalimanı'ndan yapımı söz konusu olacak" dedi.


Havalimanlarının işletici firması olan TAV Havalimanlarının İcra Kurulu Başkanı Sani Şener tarafından Bakan Lütfi Elvan'a verilen kira ödeme törenine ev sahibi konumunda olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, thy Genel Müdürü Temel Kotil ve çok sayıda konuk katıldı.


Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ali Sürmen toplantı salonunda düzenlenen temsili çek takdim töreninde bir konuşma yapan...