04 / 05 / 2024

Atatürk Stadı tadilatı

Atatürk Stadı tadilatı

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Atatürk Stadı'nda devam eden tadilat çalışmalarına ilişkin, ''Bir an evvel, kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmak için çaba sarf etmekteyiz'' ifadelerini kullandı

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67, 68, 70 parseller ile İnkılap Mahallesi, 15 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Ataşehir Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Atatürk Mahallesi, 3387 ada, 1 parselin bitişiğindeki alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67 ve 68 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Atatürk Stadı tadilatı Haberi

Atatürk Stadı tadilatı


     Öztürk, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Atatürk Stadı'nın Süper Lig kriterlerine uygun hale getirilmesi için yapılan iyileştirme çalışmalarında sona yaklaşıldığını, Akhisar Belediyespor maçının Elazığ'da oynanması için gereken tüm girişimlerin sürdürüldüğünü bildirdi. 

     Kulüp yönetimi olarak, gerek ihale, gerekse yüklenici firmalarla ilgili hiçbir şekilde yetki ve sorumlulukları olmamasına rağmen Atatürk Stadı'nda yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini vurgulayan Öztürk, bugüne kadar Elazığ Valisi Muammer Erol, milletvekilleri ve yüklenici firmalar nezdinde stadyumla ilgili yapılan çalışmaların her aşamasında bilgi ve görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. 

     Öztürk, açıklamasında şunları kaydetti: 

     ''Bir an evvel kendi sahamızda, kendi taraftarımız önünde oynamanın avantajını kullanmak için çaba sarf etmekteyiz. En son gelinen aşamada, Türkiye Futbol Federasyonu denetçilerinin yapmış oldukları incelemeler sonrasında halen devam etmekte olan...