05 / 05 / 2024

Ataullah Hamidi

Ataullah Hamidi

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Batman'da 8 dönümlük alana park inşa edilecek!

3000 Nüfuslu Balpınar beldesine park kazandırmayı hedefleyen Balpınar Belediyesi, kolları sıvadı.DİKA’nın 350 bin TL destek verdiği park projesinin hayata geçirilmesi için Belediye harekete geçti.

Hanvest Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanvest Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yunus Hamidi tarafından kuruldu.

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı.

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Fakhrızadehesfahanı ve Masood Hamidi ortaklığında kuruldu.

Hamidi Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hamidi Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Khaıruddin Novrozı ve Mohammad Naeb Novrozı ortaklığında kuruldu.

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Al Husam Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Husam Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Hamidi ce Husam Omar Zabıdı ortaklığında kuruldu. 

Batman'da üç mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Milletvekili Ataullah Hamidi, İluh, Cumhuriyet ve Şirinevler mahallesinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca ‘kentsel dönüşüm’ programına alınması konusunda mesafe kat ettiklerini söyledi.

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

Tayan Yapı Sanayi İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayan Yapı Sanayi İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Hamidi tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Ataullah Hamidi, Batman'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi!

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

TOKİ'den Batman'a 3 bin yeni konut müjdesi!

Konutta ‘pilot il’ seçilen Batman’a TOKİ’nin 3000 konut daha yapacağını belirten Milletvekili Ataullah Hamidi: “Emekliler Derneğimizin talep ettiği 8000 konuttan 3000’ine TOKİ, yeşil ışık yaktı. Yakın bir sürede konutların yapımına başlanılacak” dedi.

Cordova Group İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordova Group İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ataullah Safı tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1987 Sokak, Rayana Residance'de kuruldu.

Ataullah Hamidi Haberi

Ataullah Hamidi

MESAFE 65 KİLOMETRE KISALACAK

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsü önünden geçecek olan Batman-Hasankeyf yol güzergahına Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları ‘yeşil ışık’ yaktı. Projenin onaydan geçmesi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile diyalog halinde olduğunu ifade eden Milletvekili Ataullah Hamidi: “Üstünde titizlikle durduğumuz projelerden biri de Batman-Mardin yol projesidir. Bu proje tamamlandığında üniversite kampüsümüz hayat bulacak. Hem sınır illerine mesafe olarak yaklaşacağız hem de üniversitemiz Ortadoğu’daki üniversitelere yakın duracaktır” diye konuştu.



Batman...