28 / 08 / 2024

Atay Uslu antalya

Atay Uslu antalya

Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, deprem koordinasyon merkezi yöneticiliği ve Göç İdaresi Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Atay Uslu, AKP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Atay Uslu kimdir?

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Çıralı koruma imar planı tamamlanıyor!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Çıralı Koruma İmar Planı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı.

Antalya'ya 55 milyon liralık spor salonu!

Antalya'da açılışı yapılan 10 bin kişilik spor salonunda 14 antrenman sahası bulunduğunu ve 55 milyon lira maliyetle yapıldığını, belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yatırımların artık kısa sürede tamamlandığını bildirdi.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Antalya için yeni projeler yolda!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, karayollarının Antalya’nın batısında gerçekleştirdiği yatırımları yerinde inceleyerek, yeni projelerin de müjdesini verdi.

Kaş Batı Antalya Havalimanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ta planlanan Batı Antalya Havalimanı'nın yer seçimi için ilçenin doğal yapısına zarar vermeyecek şekilde yer tespit çalışmalarının sürdüğünü, bu hükümet döneminde de inşaatına başlanacağını açıkladı.

Batı Antalya Havalimanı bölgenin turizm ve ticaretini arttıracak!

Atay Uslu, Batı Akdeniz'de yapılması planlanan havalimanı ile ilgili bölge halkının nabzını tuttu. Milletvekili Uslu, "Havaalanın faaliyete geçmesi ile birlikte bölgenin turizmi ve ticareti de büyük ölçüde hareketlenecek.

Finike'ye yapılacak cami için protokol imzalandı!

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesine yeni ve modern bir hastane yapımı için sona gelindiğini ifade etti. Atay Uslu Finike Devlet Hastanesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Batı Antalya Havalimanı ne zaman açılacak?

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalyalıların merakla beklediği Batı Antalya (Caretta Caretta) Havalimanı ve dev tüneller için tarih verdi. Uslu,"Bu yıl içerisinde Batı Antalya Havalimanı’mızın çalışmaları başlıyor. " dedi.

Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyarete ederek bir süre görüştü. Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi.

Kemer'e yeni imar planları geliyor!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu ve Kemer İlçe teşkilatını ile birlikte, mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.

Atay Uslu antalya Haberi

Atay Uslu antalya

Atay Uslu kimdir?

Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, deprem koordinasyon merkezi yöneticiliği ve Göç İdaresi Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Atay USLU, memleketi Antalya’dan 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.


Atay USLU, Antalya’nın Batısında doğmuş, büyümüş, doğusunda da çalışmış. 


Anne Babası aslen Kaş’lı olan USLU Finike doğmuş ve büyümüş, Kumluca’lı Matematik Öğretmeni Seyhan Hanım ile de evli. Antalya’nın doğusunda da 3 yıl süresince İbradı İlçe Kaymakamlığı yapan USLU, İbradı Kaymakamlığı süresince Alanya, Manavgat İlçelerinde de zaman zaman vekaleten çalıştı.


Atay Uslu, 2015 yılında AKP Antalya Milletvekili Adayı...