15 / 05 / 2024

Atelıer Çözüm Sistemleri iletişim

Atelıer Çözüm Sistemleri iletişim

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sait Merve Kılıçturgay tarafından kuruldu. 

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

GYODER Çözüm Pltaformu'nda gayrimenkul değer kavramları tartışıldı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği tarafından gerçekleşen GYODER Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerleri ele alındı. 

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Hüseyin Er tarafından kuruldu.

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sait Merve Kılıçturgay tarafından kuruldu. 

Eröz Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Çağrı Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

Kabataş'ta çözüm Fındıklı'ya iskele kurulması!

Kabataş 4 Ağustos’ta kapanıyor. İBB, fünikülerin 3 hafta daha çalışacağını ve diğer iskelelere ring seferi yapılacağını açıkladı. Yolcular ise en iyi çözümün Fındıklı’ya iskele olduğunu söylüyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Çarpık kentleşme sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Hüseyin Sözlü, çarpık kentleşmeden kaynaklanan sorunların çözümünün kentsel dönüşümden geçtiğini belirtti. Sözlü: "Kentsel dönüşümü, hem depreme dayanıklı yapıtlar, oluşturmak hem de şehircilik açısından kaçırılmış olan fırsatın telafisi olarak değerlendi

Atelıer Çözüm Sistemleri iletişim Haberi

Atelıer Çözüm Sistemleri iletişim

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sait Merve Kılıçturgay tarafından kuruldu. 

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü yapı ve inşaat malzemelerinin, ekipman ve makinelerinin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Atelıer Çözüm Sistemleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Burhaniye Mahallesi Beybostanı Sk.No:41/1/2...