19 / 05 / 2024

atelier sade

atelier sade

Atelier Sade keyifli, merkezi ve ekonomik toplantı odasıyla Beyoğlu’nda toplantı odası anlayışına farklılık getiriyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Vestel Sade Türk Kahve Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve severler sizin için Vestel Sade R810 Türk Kahve Makinesi'ni araştırdık. İşte Vestel kahve makinesi hakkında merak ettikleriniz. 

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! Altın küpelerde yüzde 20 indirim! Koçak altın 7 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın küpe modellerinin hepsinde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altın sade ve taşlı tüm altın küpe modellerinde kampanya yaptı. Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! İşte 7 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Opel Astra 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili seçildi

Opel Astra, altıncı neslinde cesur, sade ve modern tasarımı kadar sınıfının ötesindeki teknolojileriyle de ilgiyi üzerine çekiyor. Yeni Opel Astra dört farklı donanım modeliyle, 1.2 litre turbo benzinli ve 1.5 litre dizel motor imkanlarıyla ile otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Citröen'den radikal logo değişikliği! Artık otomobillerde bu logo olacak

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Altınbaş Pırlanta’da su yolu bilekliklerde yüzde 35’e varan indirim! İşte, Altınbaş Pırlanta 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Altınbaş Pırlanta’ pırlanta su yollarında yüzde 35’e varan indirim fırsatı. Zarif ve sade aksesuarlardan hoşlanan kadınların ilk tercihleri arasında bulunan su yolu bilekliklerde geçerli fırsatı kaçırmayın. İşte, Altınbaş Pırlanta su yolu bilekliklerde 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Armani Exchanege AX2743 modeli Saat ve Saat online sitesinde yüzde 10 indirimli! İşte 25 Eylül 2022 Armani fiyat listesi

Armani Exchange’in yeni modeli AX2743 güçlü duruşu ve sade tasarımıyla yaşam tarzındaki her detayı en ince ayrıntısına kadar önemseyen erkeklere hitap ediyor. Armani Exchange saat modellerinin 25 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle.

Tarımda yeni dönem başlıyor! Bakanlıktan yeni destek ödemesi geliyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, korona virüs salgını sonrası dünyanın en çok özen gösterdiği konuların başından gelen tarım sektörü için bir eylem projesi hazırladı. Tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sade hale getirilmesi, destek ödemesi gibi birçok konu ele alınacak.

2022 Ramazan pidesi ne kadar? 2022 pide fiyatları! Pideye yüzde 66 zam…

2021’de 4 TL’ye satılan 365 gram sade Ramazan pidesi hem zamlandı hem de daha da küçüldü. Artık 330 gram olan Ramazan pidesi, 6 TL’den satılacak. Yumurtalı, susamlı 415 gram pidenin fiyatı da 9 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Sade tarafından kuruldu.

atelier sade Haberi

atelier sade


Beyoğlu Galatasaray’da yer alan Atelier Sade toplantı odasına farklı bir anlayış getiriyor. Saatlik, günlük ve dönemlik toplantı odası kiralayan Atelier Sade merkezi bir yerde toplantı yapmak isteyen, alana ihtiyacı olan ya da klasik toplantı odaları dışında bir alternatif arayanlar için ideal bir seçenek.


Butik hizmet veren Atelier Sade, toplantı odasındaki modüler sistemiyle farklı oturma seçeneklerinin yanı sıra flipchart, projeksiyon ve internet hizmeti de sunuyor. Talep edilmesi halinde lezzetli atıştırmalıklar da toplantılara eşlik ediyor. Mekan toplantılar için talep edilen ek hizmetlere de açık.


Maksimum 15 kişilik toplantılara ev sahipliği yapan Atelier Sade Beyoğlu’nda toplantı yapmak isteyenler için iyi bir...