12 / 05 / 2024

atık ara depolama tesisi izaydaş

atık ara depolama tesisi izaydaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş (İZAYDAŞ) yeni bir yatırıma imza atıyor. İZAYDAŞ, atık ara depolama tesisinin inşaatını tamamladı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Erzurum Katı Atık Depolama Tesisi’nin 2. etabı tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’nin ikinci etabını da tamamladı. Yapılan bu yatırımla şehrin 12 yıllık katı atık depolama sorunu çözüldü.

Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda sona gelindi.

Düzce Katı Atık Tesisi için onay çıktı!

Düzce Merkez İlçe Esençam Köyü sınırları içinde bulunan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi” için Bakanlık düzeyinde onay çıktı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Konya'ya katı atık depolama tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kaşınhanı bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeni katı atık depolama tesislerini yerinde inceledi.

Düzce Katı Atık Depolama Tesisi ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapılan “Katı Atık Depolama Tesisi”nin işletmesi 29 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkıyor.

Karabük Katı Atık Depolama Tesisi için yer aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Mehmet Ceylan, Aşağı Kızılcaören 'de yapılan Katı Atık Bertaraf tesisi alanında son olarak MTA tarafından yapılan incelemelerde, alanın heyelan bölgesi olduğunu kanaatine varıldığını, yeni yer arayışı yayıldığını belirtti ve muhtarlara çağrıda bulundu.

atık ara depolama tesisi izaydaş Haberi

atık ara depolama tesisi izaydaş

Atık miktarının yeterli kapasiteye ulaşıncaya kadar güvenli bir şekilde depolanması için Atık Ara Depolama Tesisleri Tebliği'ne uygun olarak inşa edilen tesis, müşterilere daha fazla atık çeşidi için hizmet vermek amacıyla kullanılacak. Açık ve kapalı alan olmak üzere iki bölüm halinde toplam 2 bin 252 metrekarelik alana sahip atık ara depolama tesisi, bir adet ofis binası ve bir kantar bulunan açık alan. atıkların girişi, hazırlığı ve özel atıkların ayrımının yapıldığı bölüm olarak...