16 / 05 / 2024

Atik Karaoğul

Atik Karaoğul

Çağ Tercümanlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Bedri Çolak, Atik Karaoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Atik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atik Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Atik tarafından kuruldu.

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

Zonguldak'ta arazi kavgası: Baba-oğul öldürüldü!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'da 10 bin TL'ye yapıldı. 

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi açıldı!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İrfan Özoğul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İrfan Özoğul Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Özoğul tarafından kuruldu. 

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Yeşilot tarafından kuruldu. 

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Atik Karaoğul Haberi

Atik Karaoğul

Çağ Tercümanlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Bedri Çolak, Atik Karaoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 

Çağ Tercümanlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)TERCÜME - REHBERLİK 1-   Tüm dünya dillerinde yazılı ve sözlü çeviri ve tercüme işleri yapmak, yaptırmak, mahallinde tercümanlık hizmetleri yapmak, simultane tercüme işleri yapmak, devlet ve özel sektörün yazılı sözlü ve simultane tercüme işlerini yapmak, bunlarla ilgili ihalelere katılmak,  2-   Bu çevirim işlemlerini gerekli mercilerden izin almak kaydıyla, yeminli olarak da yapılması, 3-   Toplantılara, gezilere ve uluslararası organizasyonlara tercüman göndermek, 4-   Tüm dünya ülkelerine ve bu ülkelerin iş adamlarına tercüman ve rehber sağlamak, 5-   Yerli ve yabancı şirketlere yönetim danışmanlığı yapmak, bu amaçla bütçeleme...