04 / 05 / 2024

atık pil Ataşehir

atık pil Ataşehir

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Ataşehir’de 25 atık pil toplama makinesi doğanın hizmetine sunuldu...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Türkiye'nin ilk Atık Pil Geri Kazanım Tesisi hizmete açıldı!

TÜBİTAK MAM Kimyasal Teknoloji Enstitüsü yürütücülüğünde kurulan ve işletmeciliğini Exitcom firmasının yaptığı Türkiye'nin ilk Atık Pil Geri Kazanım Tesisi, törenle hizmete girdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, açıklama yaptı.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Beko en büyük şubesini Ataşehir'de açtı!

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

Ataşehir Relux RFF 35 satılık!

Ataşehir Relux RFF 35 satılık daire tipleri çatı katı dubleksten 3+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 48 adet daireden meydana gelen proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın konumda inşa ediliyor.

Ataşehir'de atık pil toplayan öğrenciler ödüllendirildi!

Ataşehir'de atık pil toplayan öğrenciler ödüllendirildi. Ataşehir Belediyesi’nin “Doğanın Pili Bitmesin” sloganıyla başlattığı kampanyayla, öğrenciler hem atık pillerin zararlarını öğreniyor hem de çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.

atık pil Ataşehir Haberi

atık pil Ataşehir

30 Nisan 2014’e kadar devam edecek kampanya nedeniyle ilçedeki alışveriş merkezlerinin yanı sıra 17 mahallede faaliyette bulanan 19 ilköğretim okuluna da atık pil toplama makinesi yerleştirildi. Böylece Ataşehir’de atık pil toplama makinesi sayısı 25’e yükselmiş oldu. 

Atık Pilleri Toplama Kampanyası kapsamında atık pil toplama makinesine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde bir kupon alınıyor. Kuponların toplamı belirlenmiş puan değerlerine ulaştığı zaman belirli hediyeler kazanıyor. 2 bin  adet atık pil toplamayı başaran kişiyi en büyük hediye olan tablet bekliyor.

Çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve kamu sağlığının korunması anlayışıyla kullanılmış pilleri toplayanların ödüllendirildiği uygulama sayesinde  25 Mart- 30 Nisan 2013 tarihleri arasında ilçede 639,62 kg, 1 Haziran- 30 Eylül 2013 tarihleri arasında AVM’lere atık pil makineleri yerleştirilerek yapılan kampanyanın ikinci ayağında ise 585...