05 / 05 / 2024

atık su hattı çalışmaları

atık su hattı çalışmaları

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Arıtma tesisi, 100 kilometrelik hat ve 2.5 kilometrelik ana isale hattı çalışmasının 2015 yılının Ocak ayında tamamlanması öngörülüyor" dedi.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Kapalıçarşı'nın altyapısı kazısız yenileniyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Denizli Tavas'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı olmayan Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

atık su hattı çalışmaları Haberi

atık su hattı çalışmaları

13 milyon euroya ihale edilen projenin yüzde 9'unu Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından, geri kalan kısmı ise kendi öz kaynaklarımızdan sağladık" dedi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin temelini attığı Zyaret beldesi yakınlarındaki atık su arıtma tesisi inşaatının hızla sürdüğünü anlatan Başkan Özdemir, "Hacılar Meydanı, Şeybeui. Küp Deresi. Göllü Bağları, 55 Evler. Bahçe leriçi ihsaniye gibi bölgelerde toplam 100 kilometre uzunluğunda yeni hat döşemekteyiz. Yıl sonuna kadar tamamlanacak. Helvacı ve Koza Mahallesi ile Akbıtek Mahallesi arasındaki hattın yapımı içinde ayrı bir çalışma yürütüyoruz. Bu sene 2014 yılı içerisinde Amasya'nın altyapısını yüzde 90 olarak yenilenmiş ve bitmiş olarak göreceğiz" diye konuştu. 


Özdemir. belediyede görevli 5 kişilik özel atık su hattı ekibinin de incelemede bulunmak üzere ingiltere ve...