03 / 05 / 2024

atık teknolojilri sempozyumu

atık teknolojilri sempozyumu

WES 2012 – 4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Geri Kazanım ve Atık Yönetimi” konulu bir panel düzenlendi...

Atık yönetimindeki yenilikler sempozyumda değerlendirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, atık yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacıyla 26-29 Ocak tarihlerinde "2023'e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu" düzenlenecek.

Atık Yönetimi’nde 2023 rotası çiziliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 26 - 29 Ocak arasında, Antalya’da 4 gün sürecek “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor.

2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 26 Ocak'ta başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacıyla “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor. 2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 26 Ocak'ta başlayacak!

Atık Yönetimi’nde 2023 rotası çiziliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Atık Yönetimi alanındaki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 26-29 Ocak arasında, Antalya’da 4 gün sürecek “ 2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu ” düzenliyor.

Atık sektörünün yol haritası belirleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atık sektörünün yol haritasını belirlemek için “ Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenliyor. Ocak ayında Antalya’ da düzenlenecek bilgi şöleni 4 gün sürecek.

2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu 25-29 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından 25 - 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da “2023’e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu” gerçekleştirilecek.

Atık Yönetimi Sempozyumu düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, atık sektörünün yol haritasını belirlemek için “Atık Yönetimi Sempozyumu” düzenleyecek. Bilgi şölenine; bakanlık bürokratları, sektör temsilcileri, akademisyenler ve yerel yönetim sorumluları katılacak.

Atık sektörünün yol haritası belirleniyor!

“Hiç bir atık sahipsiz kalmayacak” sloganı ile yola çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atık sektörünün yol haritasını belirlemek için “ Atık Yönetimi Sempozyumu ” düzenliyor.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temeli pazar günü atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

Manisa'ya katı atık bertaraf tesisi kurulacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, oybirliği ile karar alarak ilçelerin ortak kullanımında olacak Katı Atık Bertaraf Tesisi Projesi için ilk adımı attı. Tesis yapılacak alana yönelik kamulaştırmalar karara bağlandı...

ASTİM OSB'nin atık suları yüzde 96 oranında temizlendi!

Aydın Sanayi Ticaret İş Merkezi OSB Müdürü Hakan Maraş, kentin en modern arıtma tesisine sahip olduklarını belirterek fabrika atık sularının yüzde 96 oranında temizlenerek dereye bırakıldığını söyledi

Balıkesir Katı Atık Depolama Tesisi 18 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirildi!

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi...

atık teknolojilri sempozyumu Haberi

atık teknolojilri sempozyumu

IWES 2012 – 4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi kapsamında Mimar Ve Mühendisler Grubu Özel Oturumunda “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Geri Kazanım ve Atık Yönetimi” konulu bir panel düzenlendi. Oturumun başkanlığını Mimar Ve Mühendisler Grubu Genel Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Kültür yaparken, oturuma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı’ndan Çevre Mühendisi Recep Karamehmetoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Cevat Yaman ve DI?SAN Genel Müdürü Hayrettin Can katıldı. Panelde konuşan Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Kültür kentsel dönüşüm sırasında yıkılacak bina atıklarının işlenerek köylere yol ve köy evleri yapılmasını gerektiğini söyledi.


Bina atıklarından köy evi yapalım 


Panelin oturum başkanlığını yapan Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Kültür kentsel dönüşüm sürecinde ortaya...