19 / 05 / 2024

atık tesis ihalesi

atık tesis ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından üst hakkı tesisi suretiyle atık bertaraf tesisi yapılacaktır...

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

İzmir Menemen tıbbi atık sterilizasyon tesisi yerine karşı çıkıldı!

Büyükşehir'in Menemen'de tıbbi atık sterilizasyon tesisi için belirlediği yere karşı çıkan Hakkı Durmaz "Daha önce buraya kurulan tesis, zaman içinde hayalet işletmeye dönüşmüştü" diye uyarıda bulundu

Manisa'ya modern katı atık tesisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımına başlanan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.85 milyon liraya ihalesi yapılan tesislerin yüzde 7'si tamamlandı.

Kütahya'ya yeni atık su tesisi geliyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro'ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti. Tesis, 22 milyon Euro'ya mal olacak.

Diyarbakır'a Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır için hayati önem taşıyan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi için başlatılan yol çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi, tesis 2017'de faaliyete geçecek.

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi, Yunus Köse tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Çorum katı atık düzenli depolama projesi inşaat ihalesi yapıldı!

Çorum Belediyesi’nin katı atıklardan enerji üretmesine de olanak sağlayacak olan “Katı atık düzenli depolama” projesinin inşaat ihalesi yapıldı.

Diyarbakır'da katı atık tesisi inşa ediliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçe belediyesi ile birlikte kentteki 30 yıllık katı atık sorununa çözüm olacak entegre katı atık yönetimi tesisinin inşaat çalışmaları başladı. Yaklaşık 100 milyon liraya mal olacak tesis, 2017 yılında tamamlanacak.

Selendi Atık Su Arıtma Tesisleri için ilk adım atıldı!

i. MASKİ Genel Müdürlüğü’nce, projelerin detay çalışmalarının kısa zaman içerisinde başlayacağı ve Selendi ilçesine değer katacak atık su arıtma tesislerinde, 1-2 ay içerisinde inşaat ihalesi aşamasına geleceği ifade edildi.

atık tesis ihalesi Haberi

atık tesis ihalesi


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından üst hakkı tesisi suretiyle atık bertaraf tesisi ihalesi kapalı teklif usulüyle 31 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek. 29 yıllık toplam ihale bedeli 1 milyon 740 bin TL olarak belirlendi.


İlan detayı için