12 / 05 / 2024

Atik ve Enga

Atik ve Enga

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimi projesi olan Essenora projesinde 420 bin liradan başlayan dairelere 24 ay vade farksız taksit seçeneği ile sahip olma fırsatı devam ediyor..

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Hatik İnşaat Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatik İnşaat Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atik tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

Atikler İç Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atikler İç Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamide    Atik tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sami Atik tarafından kuruldu.

Atly İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atly İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Atalay ve Abdulkadir Atik Atalay ortaklığında kuruldu.

Kozem Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozem Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Atik ve Okan Kantarcıoğlu ortaklığında kuruldu.

Huk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülen Hasan Mertkan Atik ve Utku Emecan ortaklığında kuruldu.

Atik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Atay ve Atik Ziya Kaya ortaklığında kuruldu.

Atik ve Enga Haberi

Atik ve Enga

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimi tarafından hayata geçirilmekte olan Essenora projesinde 758 daire ve 12 ticari ünite bulunmakta olup şehir içinde müstakil bir yaşam alanı vadediliyor.  20 bin metrekarelik alan üzerinde 160 milyon liralık yatırım değeri ile yükselen Essenora projesi kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleşiyor.

Farklı tercihlere yanıt verecek şekilde planlanan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin sıralandığı Essenora projesinde çocuklara özel oyun parkları, sitenin özel kreşi, basketbol ve mini futbol sahaları,fitness salonu, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve buhar odaları, mini spor salonları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanla rının yanı sıra pastaneler, mağazalar, süper...