05 / 05 / 2024

Atila Gürses

Atila Gürses

ÇATIDER Başkanı Atila Gürses, yaklaşık 16 milyon binanın çatı ve cephe yalıtımının olmadığını vurguladı

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Flaş iddia: Yeni banknotlar mı geliyor?

Ekonomist Uğur Gürses, 500 ve 1000 TL'lik banknotlar basılacağını iddia etti.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gürses tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

İşte ekonomistlerin asgari ücret zammıyla ilgili yorumları!

Deneyimli ekonomistler Uğur Gürses, Serkan Özcan, Hakan Kara, Yalçın Karatepe, İris Cibre ve Özcan Kadıoğlu, asgari ücrete yapılan zammı yorumladı.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Atila Sertel'den TCDD'nin gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

TBMM KİT Üst Komisyonu'nun gündeminde TCDD ve bağlı ortaklarının bilanço ve hesapları vardı. CHP Grubu sözcüsü Atila Sertel, bilanço ve hesaplara değinilen toplantıda TCDD'nin gayrimenkul ve kira alacaklarına ilişkin konuştu.

Atila Gürses Haberi

Atila Gürses


Kentsel dönüşüm süreciyle birlikte daha da hızlı büyüyeceği öngörülen ve 2012 yılında 130 milyon metrekare büyüklüğe ulaşan çatı kaplamaları sektörünün sivil toplum örgütü Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 10. yılını kutladı. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen “Aynı Çatı Altında 10 Yıl” temalı etkinliğe, ÇATIDER üyesi firmalar, sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenler katıldı. Gecede, çatı sektörünün duayenleri hem yeni yıla sayılı günler kala birlikte eğlenme fırsatı yakaladıhem de sektörü değerlendirdi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Atila Gürses,çatılarla ilgili önemli sorunlara da dikkat çekti.


Çatı kaplamaları sektörü 2012 yılında 130 milyon metrekare büyüklüğe ulaştı

Gecenin açış konuşmasını yapanÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Atila Gürses, inşaat sektörünün önemli kollarından biri olan çatı sektörünün her geçen gün biraz daha büyüdüğünü söyledi. Gürses,2011 yılında 123...