27 / 04 / 2024

Atılış İnşaat iletişim

Atılış İnşaat iletişim

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Kırgıl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırgıl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Şimşek tarafından kuruldu. 

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Girişim Çatı İzolasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karslı tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Ayyıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yıldırım   Şimşek tarafından kuruldu.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Atılış İnşaat iletişim Haberi

Atılış İnşaat iletişim

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...