04 / 05 / 2024

Atilla Aytaç chp

Atilla Aytaç chp

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

CHP'nin seçim vaatleri! Kira stopajı kalkacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. İşte CHP'nin seçim vaatleri;

CHP'den MHP'ye tesis jesti!

CHP’li Yenimahalle Belediyesi MHP’li Dumlupınar Belediyesi’ne konukevi ve tesis yapacak. Tesisin temelini ise Muharrem İnce atacak...

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Mehmet Özhaseki: İstanbul'u bu hale CHP getirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "1990 yılında İstanbul’daki kaçak yapılaşmayı görüyoruz. İstanbul’u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994’e kadar CHP var. İstanbul’a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?” dedi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Atilla Uras, Bodrum'daki otelini 390 milyon TL'ye satıyor!

1987'de kurulan batık Marmara Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Uras, "Bodrum'da 210 milyon TL'ye mal ettiğim oteli, bir bankaya olan 10 milyon dolar borcum nedeniyle 390 milyon TL'ye satabilecek müşteriler buldum" dedi.

Kira zengini Atilla Uras’ın kızlarından dava!

Bir dönemin kira milyoneri iş adamı Atilla Uras’ın iki kızı, “Babamızın akıl sağlığı yerinde değil” diyerek dava açtı. Uras, eski Sovyetler Birliği'ne ilk ticaret yapan Türk olarak ünlenmişti.

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orhan Büyükatilla ve Mehmet Akif Laçin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

Mehmet Aytaç: Konut kiraları 2017'de artmaz!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası (GAZİTEM) Başkanı Mehmet Aytaç, 2017 yılında konut kiralarında artış beklemediğini bildirdi

Atilla Aytaç chp Haberi

Atilla Aytaç chp

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak 13 saat süren toplantıda, yaklaşık 300 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı Atilla Aytaç oldu. Peki Atilla Aytaç kimdir?


Atilla Aytaç biyografi..

Atilla Aytaç, 1958 yılı Maçka doğumlu. Atilla Aytaç, ilkokulu Mevlanakapı, ortaokul ve liseyi Şehremini Lisesi’nde okudu. 


Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1981 yılında mezun oldu. 


Evli ve iki çocuk babası Atilla Aytaç'ın şu anda askerlik görevini yapan oğlu Atakan İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yapıyor. 


Küçük oğlu Hakan ise Ticaret Üniversitesi, Ticari Bilimler Fakültesi Bölümü’nden mezun olduktan sora Marmara Üniversitesi’nde ekonomi mastırı yaptı. Halen işletmecilik yapıyor. 


Atilla Aytaç 2002 – 2006 yılları arasında...