04 / 05 / 2024

Atilla Aytaç özgeçmiş

Atilla Aytaç özgeçmiş

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı olan Atilla Aytaç kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Doları olan hemen baksın

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcıların ''elimizdeki dolarları bozduralım mı bekletelim mi?'' sorusuna net yanıtı verdi. Doları olan hemen baksın!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Atilla Aytaç'tan Yassıada açıklaması!

Uçaktan çekilen fotoğrafla ortaya çıkan talan sonrası, adanın devredildiği TOBB’un topu attığı Turizm Bakanlığı soruları cevapsız bıraktı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, hukuki sürecin devam ettiği belirtti.

Adalar Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi’nin 7. seçim dönemi 2. toplantı yılı, Kasım ayı toplantısı, 2 Kasım Pazartesi günü Meclis Salonu’nda yapıldı. Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında yapılan toplantıya tüm meclis üyeleri katıldı.

Atilla Aytaç özgeçmiş Haberi

Atilla Aytaç özgeçmiş

Atilla Aytaç kimdir?

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak 13 saat süren toplantıda, yaklaşık 300 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Adalar Belediye Başkan adayı Atilla Aytaç oldu. Peki Atilla Aytaç kimdir?


Atilla Aytaç biyografi..

Atilla Aytaç, 1958 yılı Maçka doğumlu. Atilla Aytaç, ilkokulu Mevlanakapı, ortaokul ve liseyi Şehremini Lisesi’nde okudu. 


Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1981 yılında mezun oldu. 


Evli ve iki çocuk babası Atilla Aytaç'ın şu anda askerlik görevini yapan oğlu Atakan İstanbul Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yapıyor. 


Küçük oğlu Hakan ise Ticaret Üniversitesi, Ticari Bilimler Fakültesi Bölümü’nden mezun olduktan sora Marmara Üniversitesi’nde ekonomi mastırı yaptı. Halen işletmecilik yapıyor. 


Atilla Aytaç 2002 – 2006 yılları arasında...