23 / 07 / 2024

Atilla Esmen kim

Atilla Esmen kim

2004'ten bu yana AK Parti Belediyeciliği ile tanışan ilçenin ayrıcalıklı hizmetlere sahip olduğunu kaydeden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ilçe için kentsel dönüşüm kararı aldıklarını söyledi...

Rize Çayeli Kadınlar Pazarı'nın inşaatına başlandı!

Rize Çayeli Belediyesi kadınlar için kapalı pazar yeri inşa ediyor. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen “ Seçim vaatlerimiz arasında da bulunan Kadınlar Pazarı inşaatımız devam etmektedir.” dedi.

Çayeli'nde kentsel dönüşüm başlayacak!

2004'ten bu yana AK Parti Belediyeciliği ile tanışan ilçenin ayrıcalıklı hizmetlere sahip olduğunu kaydeden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ilçe için kentsel dönüşüm kararı aldıklarını söyledi...

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Hikmet Atilla: 2015 turizm sezonu iyi görünmüyor!

Didim Ticaret Odası Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, 2015 yılı turizm sezonuyla ilgili öngörülerde bulundu. Gözlemlerini aktaran Hikmet Atilla, "2015 turizm sezonu iyi görünmüyor" dedi.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Atilla Esmen kim Haberi

Atilla Esmen kim

2004 'ten bu yana AK Parti Belediyeciliği ile tanışan ilçenin ayrıcalıklı hizmetlere sahip olduğunu kaydeden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de belli bir planlanma çerçevesinde yürüteceğiz. Başlayıp devam eden projelerin yanında, planlanan ve yeni projelerle birlikte İnşallah Çayeli'miz 5 yıl sonra daha da gelişmiş ve modern marka bir şehir halini almış olacak" dedi. 


Cay ve kurufasulyenin vatanı 

İlçe ekonomisinin temelini çaydan oluşan Çayeli, Rize bölgesindeki çaylık alanların yaklaşık yüzde 18'ine sahiptir. Çayeli'nin Madenli Beldesi'nde bulunan Çayeli Bakır İşletmeleri madencilik alanında her yıl ihracat şampiyonu olmaktadır. Yöreye verdiği istihdam katkısının dışında birçok sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Çayeli denilince akla ilk önce vazgeçilmez lezzetiyle meşhur kuru fasulyesi ve Karadeniz'in en meşhur türküsü olan ' Çayeli'nden...