15 / 05 / 2024

Atilla Hisar

Atilla Hisar

HSR Yapı Anonim Şirketi, Atilla Hisar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Küçükbakkalköy, Cengiz Topel Caddesi, Tandoğan Sokak, Hisar Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rumeli Hisarı Maya Sitesi'nde 2 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Rumeli Hisarı Maya Sitesi'nde bulunan 134 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 2 Şubat 2015 günü saat 09:00 ile 09:10 arası ihale ediliyor.

Çorum'a Koçhisar'ın suyu geliyor!

Çorum'un orta ve uzun vadede içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Koçhisar Barajı İsale Hattı'nın ihalesi 29 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. projeyle Çorum içme suyuna kavuşacak.

Hikmet Atilla: 2015 turizm sezonu iyi görünmüyor!

Didim Ticaret Odası Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, 2015 yılı turizm sezonuyla ilgili öngörülerde bulundu. Gözlemlerini aktaran Hikmet Atilla, "2015 turizm sezonu iyi görünmüyor" dedi.

Hisar Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Mut, Uğur Akçay tarafından 72 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Rumeli Hisarı’nda çökme tehlikesi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Rumeli Hisarı’nda çökme tehlikesi bulunuyor. Tarihi Rumeli Hisarı’ndaki bazı hasarların can güvenliğini tehlikeye attığı ortaya çıktı. Hatta İBB, “Tamamen ziyarete kapatın” raporu verdi.

1955 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün yanında Güzelce Hisar'da metrekaresi 5 liraya arsa!

1955 yılında Güzelce Hisar'da bulunan arsalar, metrekaresi 5 ve 10 lira arasında satışa çıkarılmış. Satışa çıkarılan arsaları satabilmek için, on beş yıl sonra yapılacak olan Köprü'nün getireceği avantajları da kullanmışlar.

1955 yılında Anadolu Hisarı'nda metrekaresi 20 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında Anadolu Hisarı arsaları satışa çıkarılmış. 450 metrekare arsayı 121 adet altın parasına, 9 bin liraya satın almak mümkünmüş.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Uçhisar, Fransa'nın Cadaujac Belediyesi ile Kardeş Şehir oluyor!

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan beraberinde belediye meclis üyeleri ve turizmcilerden oluşan bir heyet ile Fransa'nın Bordo şehrine bağlı Cadaujac Kasabası ' nı ziyaret etti...

ARK İnşaat'ın acı günü! Atilla Çetmeli vefat etti!

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü sayın M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.

Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Mimar Serkan Atilla Cedetaş kimdir? Mimar Serkan Atilla Cedetaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Serkan Atilla Cedetaş, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Serkan Atilla Cedetaş..

Atilla Menevşe: Adana artık kendisini tanıtabilmeli!

Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, önümüzdeki süreçte bölgede yer alan kentlerle işbirliği yaparak Çukurova turizminin geliştirilebilmesine yönelik kısa ve uzun vadede önemli adımlar atacaklarını söyledi...

Atilla Hisar Haberi

Atilla Hisar

HSR Yapı Anonim Şirketi, Atilla Hisar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


HSR Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...