02 / 05 / 2024

Atilla Önen biyografi

Atilla Önen biyografi

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

2015 Balıkesir Gönen TOKİ kura sonuçları!

2015 Balıkesir Gönen TOKİ kura sonuçları açıklandı. Dairelerin 75,17 metrekare ve 106,35 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yürütecek.

TOKİ Balıkesir Gönen 3+1 konut kura sonucu!

Kura çekilişi önceki gün gerçekleşen TOKİ Balıkesir Gönen'de toplam 78 adet daire için hak sahipleri belli oldu. İşte TOKİ Balıkesir Gönen 3+1 konut kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Gönen 2+1 konut kura sonucu!

Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlanan TOKİ Balıkesir Gönen kura çekilişi dün saat 10.00'de gerçekleşti. İşte TOKİ Balıkesir Gönen 2+1 konut kura sonucu...

TOKİ Balıkesir Gönen kura sonuçları tam liste!

TOKİ Balıkesir Gönen kura sonuçları tam liste olarak açıklandı. Toplamda 78 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede aylık taksitler 313,44 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Balıkesir Gönen'de daire fiyatları 64 bin 113 TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları kura çekilişi kapsamında 78 adet konut satışa sunuluyor. Projede aylık 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekilişi bugün!

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Toplamda 78 adet konutun satışa sunulacağı projede daire fiyatları 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteriyor.

Nidapark Başakşehir: Görünen proje kılavuz istemez!

"Nidapark Başakşehir: Görünen proje kılavuz istemez" sloganıyla tanıtılan Nidapark Başakşehir Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları ne zaman?

Toplam 78 adet konutun satışa sunulacağı TOKİ Balıkesir Gönen'de fiyatlar 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları ne zaman?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti!

TOKİ Balıkesir Gönen'de ödemeler 180 ay vade seçeneğiyle yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 64 bin 113 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları bugün sona erecek!

Konut fiyatları 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları bugün sona erecek. Projede 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Gönen TOKİ başvuru bedeli!

Daire fiyatlarının minimum 64 bin 113 TL olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Gönen Evleri'nde aylık taksitler 313,44 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

Atilla Önen biyografi Haberi

Atilla Önen biyografi

Atilla Önen kimdir?

Atilla Önen; AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Yüksek Mühendis olan Atilla Önen,  1995 yılında bir firma kurdu. 


Firmanın kurulması ile birlikte, O firmayla konut sektörüne proje kontrolörlüğü, inşaat ve taahhüt işleri yaparak girdi. 


1974 yılında ise Eczacı Güner Adlı ve ekonomist Behiç Küpeli ile birlikte ortak olarak AGE İnşaat firmasını hayata geçirdi.


AGE İnşaat projeleri:

2392 adet konut ve sosyal konut inşaatları, 3 adet endüstriyel tesis ve fabrika inşaatları, Akşehir ili, Çeşme Alaçatı ilçelerinin altyapı işleri ile İstanbul Halkalı'da 4000 adet toplu konut inşaatının altyapı işlerini, 3 adet baraj ve 13 adet tarımsal amaçlı sulama inşaatları işlerini, 1 adet karayolu inşaatı ile 1 adet ham petrol boru hattı inşaatı, 2 adet dekapaj inşaatı ve muhtelif adet iş merkezi...