02 / 05 / 2024

Atilla Önen kim

Atilla Önen kim

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Atilla Önen kimdir?

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy Alt Gelir Grubunda 72 adet konut satışa çıkıyor!

“Balıkesir Gönen Sarıköy”Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 72 konut, 1 – 18 Nisan 2014 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Gönen Şubesi aracılığı ile aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek..

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Gönen'de 1 milyon 947 bin 423 liraya fabrika!

Balıkesir Gönen'de yer alan bir fabrika Gönen İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. 9 Mayıs'ta satışının yapılacağı gayrimenkulün değeri 1 milyon 947 bin 423 lira olarak belirlendi...

Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı makamında ziyaret etti!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ‘ı Makamında Ziyaret Etti.

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Hasan Gönen: Depreme karşı en önemli tedbir vatandaşı bilinçlendirmektir!

Mesajında, toplumda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunmasının önemine dikkat çeken Prof. Dr Gönen, "Bizim gibi toprakları deprem kuşağında yer alan bir millet için son derece önemlidir" dedi

Atilla Önen kim Haberi

Atilla Önen kim

Atilla Önen kimdir?

Atilla Önen; AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Yüksek Mühendis olan Atilla Önen,  1995 yılında bir firma kurdu. 


Firmanın kurulması ile birlikte, O firmayla konut sektörüne proje kontrolörlüğü, inşaat ve taahhüt işleri yaparak girdi. 


1974 yılında ise Eczacı Güner Adlı ve ekonomist Behiç Küpeli ile birlikte ortak olarak AGE İnşaat firmasını hayata geçirdi.


AGE İnşaat projeleri:

2392 adet konut ve sosyal konut inşaatları, 3 adet endüstriyel tesis ve fabrika inşaatları, Akşehir ili, Çeşme Alaçatı ilçelerinin altyapı işleri ile İstanbul Halkalı'da 4000 adet toplu konut inşaatının altyapı işlerini, 3 adet baraj ve 13 adet tarımsal amaçlı sulama inşaatları işlerini, 1 adet karayolu inşaatı ile 1 adet ham petrol boru hattı inşaatı, 2 adet dekapaj inşaatı ve muhtelif adet iş merkezi...