30 / 04 / 2024

Atilla Önen vefat

Atilla Önen vefat

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen vefat etti!

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen vefat etti. 

Yüksek Mimar Atilla Manizade vefat etti!

Devlet Sanatçısı Yüksek Mimar Prof. Atilla Manizade vefat etti. Manizade'nin vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

GİT İnşaat'ın acı günü! Fatma Boz vefat etti!

GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Atilla Boz'un eşi Fatma Münevver Boz vefat etti. GİT Girişim İnşaat Ticaret A.Ş. Boz'un vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

IC İçtaş İnşaatın acı günü: Hüseyin Gökçe vefat etti!

IC İçtaş İnşaat İcra Kurulu Üyesi Atilla Gökçe'nin babası Hüseyin Gökçe vefat etti. IC İçtaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Atilla Dural İnşaat'ın acı günü: Aysel Şıpka Dural vefat etti!

Atilla Dural Mümessillik İnşaat Turizm ve Ticari Limited Şirketi ortağı Aysel Şıpka Dural vefat etti. Dural'ın cenaze töreni 20 Mart Cuma günü (bugün) gerçekleşecek..

Çimtaş'ın acı günü! Atilla Kurtaran vefat etti!

Çimtaş Çelik İmalat Kontaj ve Tesisat A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Burak Kurtaran'ın babası Emekli Korgeneral Atilla Kurtaran vefat etti.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Rasim Atilla Uluğ vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat A.Ş İdari İşler Müdürü Hakkı Uluğ 'un babası Rasim Atilla Uluğ vefat etti. Yapı Merkezi A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı....

ARK İnşaat'ın acı günü! Atilla Çetmeli vefat etti!

ARK İnşaat'ın Genel Müdürü sayın M. Oğuz Çetmeli’nin değerli kardeşi Atilla Çetmeli vefat etti. Atilla Çetmeli'nin vefatı üzerine ARK İnşaat bir taziye mesajı yayınladı.

Atilla Önen kimdir?

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

2012'de Türk müteahhitler yurt dışında tarih yazdı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Atilla Önen: "2012'de Türk müteahhitleri yurt dışı faaliyetlerinde 'Tarihi Zirve' olarak adlandırılabilecek kadar yüksek bir performans artışı kaydetti." dedi...

Milkon Süt, Danone'nin Gönen'deki fabrikasını satın aldı!

Danone, Gönen'deki uzun ömürlü süt ve süt ürünleri fabrikasını Harun Çallı'ya ait Milkon Süt'e sattı

Yılmaz Soyak vefat etti! Soyak Holding'in kurucusuydu!

Türkiye konut piyasasının duayenlerinden, Soyak Holding kurucusu ve Onursal Başkanı Yılmaz Soyak, 27 Mart 2012 Salı günü vefat etti

İnşaat Yüksek Mühendisi Yılmaz Karataban vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1953 mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Yılmaz Karataban vefat etti

Atilla Önen vefat Haberi

Atilla Önen vefat

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen yaşamını yitirdi. İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Önen'in cenazesi 1 Nisan 2018 Pazar günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası defnedilecek. 

Atilla Önen kimdir?
Atilla Önen; AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Yüksek Mühendis olan Atilla Önen,  1995 yılında bir firma kurdu. 

Firmanın kurulması ile birlikte, O firmayla konut sektörüne proje kontrolörlüğü, inşaat ve taahhüt işleri yaparak girdi. 

1974 yılında ise Eczacı Güner Adlı ve ekonomist Behiç Küpeli ile birlikte ortak olarak AGE İnşaat firmasını hayata geçirdi.

AGE İnşaat projeleri:
2392 adet konut ve sosyal konut inşaatları, 3 adet endüstriyel tesis ve fabrika inşaatları, Akşehir ili, Çeşme Alaçatı ilçelerinin altyapı işleri ile İstanbul Halkalı'da 4000 adet toplu konut inşaatının altyapı işlerini,...