18 / 05 / 2024

Atış Premium Osmangazi fiyatlar

Atış Premium Osmangazi fiyatlar

Atış Premium Osmangazi fiyat listesi 2+1'lerde 275 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Atış Premium Evleri, 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Osmangazi Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatı yükseliyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan modern polis merkezinin temeli atıldı.

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Botanik 224 Bostancıkent, Yükselen Park ve Atış Premium’da satışlar başladı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa Osmangazi Soğanlı'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından açık teklif usulüyle satışa çıkarıldı...

Osmangazi'deki 28 binada cephe sağlıklaştırma çalışması başladı!

Osmangazi Belediyesi, Hisariçi’nde devam ettiği cephe sağlıklaştırma ve zemin kaplama projesinin altyapı çalışmaları için BUSKİ, Türk Telekom ve UEDAŞ gibi kurumlarla birlikte hareket ederek önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temelini attı.

Osmangazi Barajı için geri sayım başladı!

DSİ’nin 2015’te projesini çizdiği Şile Ağva yakınında yapılacak Osmangazi Barajı için yeni adım daha atıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Taç Premium Konutları'nda 240 bin TL'ye 1+1!

Antalya Kepez'de Samut İnşaat imzasıyla kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Taç Premium Konutları'nın temeli 15 Şubat 2018 Perşembe günü atılacak. 

Osmangazi Emek Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Emek Taziye Evi'nin temeli atıldı. Taziye evi toplam bin 245 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Atış Premium Osmangazi fiyatlar Haberi

Atış Premium Osmangazi fiyatlar


Atış Premium projesi Atış Yapı tarafından Osmangazi Belediyesi işbirliğiyle, Bursa Osmangazi'ye bağlı Soğanlı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.


Atış Premium Evleri Osmangazi projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Atış Premium Evleri projesi 420 konuttan meydana geliyor.


Bursa Atış Premium fiyatları 275 bin TL'den başlayarak değişiyor. Atış Premium Evleri Bursa projesinde daireler Aralık 2017 tarihinde teslim ediliyor.


Yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi olanakların yer aldığı Atış Premium Evleri'nde 36 aydan 120 aya kadar vadeli ödeme imkanı sunuluyor.



Web: http://atispremium.com/

Tel: 444 90 16

Gülcihan...