05 / 05 / 2024

Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış

Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış

İnşaat ve yapı sektörünün en genç ama bir o kadar da dinamik markalarından biri Atış Yapı... Gayrimenkul geliştirmede ciddi mesafe kat eden şirket, yatırımcı memnuniyeti ve güven endeksinde de ilk sıralarda yer alıyor.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Ev alacaklara uyarı! Fiyatlar artacak!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut almak isteyen İzmirlilere, “Vatandaşlarımız önümüzdeki 3-4 aylık süreyi iyi değerlendirmeli ve faizlerin daha fazla düşmeyeceğini de göz önüne alarak alım yapmalı” diye tavsiye verdi…

Bulut Orman Evleri'nin ön teslimi başladı!

Narlıdere'de hayata geçirilen BulutOrman Evleri'nin ön teslimi başladı. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz" dedi...

850 yıllık Notre Dame'ye havuzlu çatı önerisi!

Geçtiğimiz ay çıkan yangın sonrası önemli bir kısmı yanan ve tarihi kulesi çöken 850 yıllık Notre Dame Katedrali'e havuzlu çatı yapılması önerildi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Konut kredi faizlerindeki düşüş sektöre can suyu oldu!

Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş inşaat sektörüne can suyu oldu. Sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, konut fiyatlarının 2019 yılından itibaren yükseleceğini belirtti. 

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış Haberi

Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış

Önümüzdeki iki yılda 1.000’den fazla yaşam alanı üretmeyi planlayan Atış Yapı, marka değeriyle de sektörün ilk 5’i içinde olmayı hedefliyor. Şirketin dününü ve geleceğini Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış anlattı. 


 Bir projeye başlarken mimari süreçten imalat safhalarına kadar son derece titiz bir planlama yapıyoruz. Söz verdiklerimizden fazlasını sunmak, erken anahtar teslimi yapmak, bir şirket geleneği haline geldi.


Atış Yapı’yı büyük karma projeler de yöneten, önce bölgesinde sonra ülke genelinde en saygın markalar arasında görmek istiyoruz. Bu konuda kararlılığımız tam.


Şirketimiz her şeyden önce bilgiye büyük önem veren bir mantaliteye sahip. Mimari, mühendislik ve pazarlama noktalarında bölgemizin en prestijli, en başarılı danışmanlık firmaları ve ofisleriyle çalışıyoruz

Emlak ve gayrimenkul sektörünün güvenirlilik katsayısı en yüksek markalarından biri Atış Yapı, öyle ki; pek çok projede...