01 / 05 / 2024

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması



Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Bursa'da Bugün'de yer alan habere göre bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yerine otel ve rezidans inşa edilmesi planlanıyor.

CarrefourSa, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alıyor ve konum olarak da herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir noktada bulunuyor. 2001'de hizmete açılan bu alışveriş merkezi, 60 bin metrekare kiralanabilir alanı ile oldukça geniş bir alana da sahip.

Fakat artık bu alanın kullanımı değişecek. CarrefourSa Alışveriş Merkezi yıkılması ve yerine otel, rezidans ve alışveriş merkezi inşa edilmesi planlanıyor. Yeni inşaatın ne zaman başlayacağı ve CarrefourSa’nın yıkılma tarihi, devir teslim süreci ile netlik kazanmış olacak.

Bursa nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı nın oldu!

Büyük yankı uyandıran bu büyük gayrimenkul satışı, Türkiye’nin en büyüklerinden biri şeklinde kayıtlara geçecek.  İzmir  Yolu’na cephesi olan Bursa’nın en değerli arazisi artık Atış Yapı’nın olmuş oldu.

İSTİNYEPARK ORJİN GAYRİMENKUL GRUBU'NA GEÇTİ


Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007'DE  faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin yüzde 58'lik payına sahip olan Orjin Gayrimenkul Grubu, yüzde 42 paya sahip olan Doğuş Turizm Sağlık Yatırımları Şirketi'nin hisselerinin de tamamını satın aldı ve İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamının sahibi oldu.

Böylelikle Orjin Gayrimenkul Grubu 2021'de hizmete açtığı İstinyePark İzmir AVM' den sonra İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin hisselerinin de tümünün de sahibi oldu.

İmza töreninde konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Orjin Grup Eş Başkanları Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım, İstinyePark İstanbul'da süren  yenileme projesi kapsamında Haziran ayında yeni restoranların, kafelerin ve mağazaların faaliyete geçeceğini dile getirdi.

 

Murat Karayalçın: Türkiye’deki her 100 konuttan 60-70'i hatalı!

Skoda'dan 12 ay sıfır faiz kampanyası! Mart ayına özel fiyatlar! 30 Mart 2024 Skoda Fabia fiyat listesi

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!


Geri Dön