30 / 04 / 2024

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 



Bursa'da 16 senedir nitelikli konut inşaatında faaliyet gösteren Atış Yapı, yeni nesil otel konseptiyle yaşam alanlarını bir araya getirdiği açık alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunduğu yeni projesi Babylon'u tanıttı. Capital Dergisi'nin özel ekinde yer alan habere göre; 3 bin kişinin katıldığı lansmanda, proje büyük ilgiyle izlendi. 

Temeli 2018 senesinde atılan ve projede tamamlamak üzere olan; bünyesinde otel, ofis, rezidans, marka konut, eğlence merkezleri, müze, gösteri havuzu ve konutların bulunduğu kentin en büyük karma yaşam projesi Downtown'da yapılan lansmanda, katılımcılar eğlenceye doyarken aynı anda şehrin eşsiz lezzetleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 250 kişilik oldukça geniş bir organizasyon ekibiyle katılımcılar keyifli saatler geçirirken şirket yetkilileri de Atış Yapı'nın gelecek vizyonu ve mevcut projeleri hakkında misafirlere bilgi aktardı.

Atış Yapı Bursa da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Etkinlikte bir konuşan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, etkinliğin gerçekleştiği Downtown projesinin çok yakında konut sahiplerine teslimlerinin yapılacağı ve yaklaşık bir sene içerisinde de Bursa'nın dünyaca ünlü markalar ile Downtown Eğlence Ve Yaşam Merkezi'nde buluşacağının müjdeledi. 

"Zorluklardan güçlenerek çıktık"

Son zamanlarda ekonomik ve pandemi kaynaklı sıkıntılardan güçlenerek çıktıklarını söyleyen Atış, "Bu çabalarımızın karşılığı, içerisinde bulunduğumuz tesistir. 2018 yılında başladığımız Güney Marmara'nın en büyük karma kullanım projesi Downtown'da bu kadar kısa sürede hiç durmaksızın çalışarak sona yaklaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çok kısa bir zamanda projemizin konutlarını sahipleriyle buluşturacağız." dedi.

"Bursa turizmine değer katıyoruz"

Bursa ve Türkiye'ye değer katan yatırımlarını çeşitlendirerek artıracaklarını belirtenAtış, "Şehrimizin turizmine katkıda bulunmak için uluslararası standartları üst seviyede olan otel zincirleriyle anlaşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda şehrin en üst sınıf otelini Downtown'da hayata geçireceğiz. Bununla birlikte de hem yeni projemizde hem de mevcut projelerimizde toplamda 3 adet otel yatırımı yaparak şehrimizin turizmine değer katacağız. Bursa ile özdeşleşen Atış Yapı markasını ulusal ve uluslararası arenaya çıkartmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Farklı il ve ülkelerde orta ve büyük çaplı projelerin startını inşallah önümüzdeki süreçlerde başlatacağız" diyerek şirketin yeni yatırımları ve gelecek vizyonu hakkında da bildi verdi. 

Atış Yapı Bursa da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Yatırımcı ilgisi

Ahmet Atış'ın konuşmasından sonra şirketin Nilüfer ilçesinde imalatına başladığı yeni projesi Babylon'un bir video ile gerçekleştirildi. Nitelikli konutları, sektörü canlandıracak yeni nesil ofisleri, açık alanlara sahip alışveriş ve eğlence alanları, yeni nesil konsept oteli ve otelden hizmet alan gerçek rezidans konforuyla sıra dışı mimariyi birleştiren Babylon; katılımcılardan tam not alırken cazip ödeme koşullarıyla lansman sürecini değerlendirmek isteyen yatırımcıların ilgisini çekti. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!


Geri Dön