05 / 05 / 2024

Atış Yapı iletişm

Atış Yapı iletişm

Atış Yapı imzasıyla Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesinde 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ergezen, Savaş Özdilek ve Yiğit Ergezen tarafından kuruldu. 

Atıl tarım alanları için arazi bankacılığı çözümü!

Yeni Ekonomi Programı kapsamında atıl tarım alanlarının üretime kazandırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda arazi bankacılığı sisteminin kurulması amacıyla altyapı düzenlemesi yapılacak.

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Ali Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye’de kuruldu. 

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Akpay Yapı Onarım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akpay Yapı Onarım ve İnşaat Limited Şirketi Olgun Akyüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haner Yapı Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haner Yapı Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yahya Haner tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Lignum Yapı Sistemleri Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lignum Yapı Sistemleri Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Baykara Saylan tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Armaks Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armaks Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Biçer tarafından kuruldu.

Çankaya Mimarlık Yapı Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Mimarlık Yapı Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abiddin Çankaya tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni İmar Yönetmeliği Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak. Peki, artık stüdyo daire yapılmayacak mı?

Atış Yapı iletişm Haberi

Atış Yapı iletişm

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesi 2 blok halinde yükseliyor. Proje Bursa Yunuseli'nde konumlandırılıyor. 

Atış Yapı  Hill House Yunuseli projesinde toplam 24 adet daire ve 10 adet dükkan yer alıyor. Projede yer alan daireler 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks şeklinde tasarlandı.

Hill House Yunuseli, panoramik Uludağ manzarasının yanı sıra ana arterlerle ve metro istasyonuna yakın olarak yükseliyor.

Atış Yapı  Hill House Yunuseli'nde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yapımına 1 Kasım 2014'te başlanan projenin teslimlerinin 30 Ekim 2015'te  yapılması planlanıyor. 


Hill House Yunuseli iletişm;

0224 239 31 56

http://www.atisyapi.com/tr/

Öznur...