01 / 05 / 2024

atiye residence konut fiyatları 2017

atiye residence konut fiyatları 2017

Atiye Residence projesi 3 bin 450 metrekare alan üzerine Has Metal ve DBN Mühendislik ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium Gayrimenkul İnşaatın, yapımına devam ettiği, İmperium No1 Residence Konut Projesi 2021 yılında tamamlanacak...

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Roya Nova Residence'ta konut sayısı değişti!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Residence'ta konut sayısı 251 oldu. Projede 4 ticari birime yer verilecek..

Atiye Residence Kağıthane fiyat bilgileri!

Atiye Residence projesi 3 bin 450 metrekare alan üzerine Has Metal ve DBN Mühendislik ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Atiye Residence Kağıthane satış fiyatları 2017!

Atiye Residence Kağıthane satış fiyatları 665 bin TL'den başlıyor. Atiye Residence projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

Kağıthane Atiye Residence güncel satış fiyatları!

Atiye Residence projesinde daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede dairelerin fiyatları minimum 665 bin TL'den başlıyor...

Atiye Residence güncel fiyat listesi 2017!

Teslimleri bu yıl içerisine yapılacak olan Atiye Residence projesinde fiyatlar 665 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Wen Levent Residence konut fiyatları!

Wen Levent Residence projesi 14 katlı tek blok olarak yükseliyor. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirilen Wen Levent Residence'ta fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor...

Atiye Residence Kağıthane Konutları fiyatlar!

Toplam 108 daireye yer verilen Atiye Residence projesi, Has Metal ve DBN Mühendislik imzası ile Kağıthane'de hayata geçirildi. Projede minimum satış fiyatları 665 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Atiye Residence teslim tarihi!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Rezidans 108 konuttan oluşuyor.Kağıthane Atiye Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

atiye residence konut fiyatları 2017 Haberi

atiye residence konut fiyatları 2017

Toplam 108 daireye yer verilen Atiye Residence projesi 17 katlı tek blok olarak yükseliyor. Atiye Residence'ta yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.


Has Metal ve DBN Mühendislik tarafından hayata geçirilen Atiye Residence projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. İnşaat alanı 18 bin metrekare olan proje 3 bin 450 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Atiye Residence Kağıthane fiyat bilgileri!

Atiye Residence Kağıthane satış fiyatları 665 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiyor. Atiye Residence Kağıthane projesinde tüm daireler 2+1 olarak planlandı.


Teslimleri bu yıl sonunda yapılacak olan Atiye Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor. Atiye Residence projesinde dairelerin net büyüklüğü 72 metrekare. 


Atiye Residence projesinde sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Adres: Merkez Mah. Günay Sokak No:2...