21 / 05 / 2024

Atlantik Life kurtköy

Atlantik Life kurtköy

ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL'ye! 40 ay 0 faiz!

Pendik'te yükselen Atlantik Life projesinde 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Fiyatların 255 bin liradan başlangıç gösterdiği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatlar!

Korkmazkaya Life Kurtköy fiyatları 229 bin liradan başlayarak değişiyor. 44 konuttan oluşan Korkmazkaya Life Kurtköy projesi bu yıl sonu aralık ayında teslim ediliyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık!

Kurtköy Korkmaz Kaya Life satılık daire alanları 95 metrekareden başlangıç gösteriyor. TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen projede toplamda 44 adet konut yer alıyor.

KorkmazKaya Life Kurtköy'de 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen KorkmazKaya Life Kurtköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Atlantik Life'ta Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim!

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237.000 TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

Atlantik Life'ta peşin ödemlerde yüzde 12 indirim!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daire seçenekleri yer alıyor. Atlantik Life'ta fiyatlar 237 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pendik Atlantik Life'ta peşinde yüzde 12 indirim!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Pendik Atlantik Life'ta fiyatlar 237 bin TL'den başlıyor...

Pendik Atlantik Life'ta 40 ay 0 faizle!

Atlantik Yapı’nın kaliteli konut projeleri Anadolu yakasında yükseliyor. Firmanın lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan en yeni projesi Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Atlantik Life kurtköy Haberi

Atlantik Life kurtköy

ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.  Ayrıcalıklı ferah dairelerin sunulduğu projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan dört farklı konut seçenekleri yer alıyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tipleik'te hayata geçirilen Atlantik Projenin sosyal donatı alanları, lokasyonu da dikkat çekiyor.


Alternatifli ödeme

Kısa sürede yatırımcısına yüzde 15 kazandıran Atlantik Yapı, yatırımcısına 185.000 TL gibi avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. Atlantik Life'de 40 ay 0 faiz avantajlarıyla da konut sahibi olmanız mümkün. Projede ayrıca alternatifli ödeme seçenekleri de sunuluyor. 


Rengarenk yaşam merkezi 

YÜZDE 70'inin peyzaj ve yeşil alanlara...