30 / 04 / 2024

Atlantik Life'ta avantajlı fiyatlar devam ediyor!

Atlantik Life'ta avantajlı fiyatlar devam ediyor!

ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.



ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.  Ayrıcalıklı ferah dairelerin sunulduğu projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan dört farklı konut seçenekleri yer alıyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tipleik'te hayata geçirilen Atlantik Projenin sosyal donatı alanları, lokasyonu da dikkat çekiyor.


Alternatifli ödeme

Kısa sürede yatırımcısına yüzde 15 kazandıran Atlantik Yapı, yatırımcısına 185.000 TL gibi avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. Atlantik Life'de 40 ay 0 faiz avantajlarıyla da konut sahibi olmanız mümkün. Projede ayrıca alternatifli ödeme seçenekleri de sunuluyor. 


Rengarenk yaşam merkezi 

YÜZDE 70'inin peyzaj ve yeşil alanlara ayrıldığı projede ayrıca kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, buhar odası, fitness salonu ve sosyal yaşam alanları da bulunuyor. 150 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek Atlantik Life'de teslimler Nisan 2017'de yapılacak. Atlantik Life; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanfna 1,5 kilometre, Yüksek Hızlı Tren'e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüsleri'ne 3,5 kilometre ve Metroya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. 



Vatan 


Geri Dön