30 / 04 / 2024

Atlantik Life teslimleri

Atlantik Life teslimleri

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Atlantik Life'ta daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Atlantik Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life, satışa çıktı. 185 bin TL'ye daire sahibi olunabilen projede, 30 farklı tipte 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari alan bulunuyor.

Atlantik Life'de teslimler Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı tarafından Pend Life cazip fiyatlarla satışa çıktı, mimari özellikleri ve merkezi ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor.

Atlantik Life'ta avantajlı fiyatlar devam ediyor!

ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip 30 farklı tipte 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alandan oluşan Atlantik Life, Pendik bölgesinde konumlanıyor.

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Antalya Sidel Life Mart 2024'te teslim! 

Sidel İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sidel Life projesinin teslimleri 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek. Projede 1 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Vitacourt Life'ta hemen teslim 3+1 konutlar!

Çevik İnşaat tarafından hayata geçirilen Vitacourt Life'ta yer alan 3 oda 1 salon konutların teslimleri hemen yapılıyor. İşte Vitacourt Life projesi ile ilgili detaylar...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Frezya Life Evleri'nde 360 bin TL'ye! Yeni Proje!

DNY Dinay İnşaat 166 daireden oluşan Frezya Life projesine imza atıyor. Projede daire teslimleri 2019 yılında yapılacak..

Reform Life Avcılar teslimleri!

Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası taşıyan Reform Life projesi toplam 124 konuttan oluşuyor. Peki Reform Life Avcılar teslimleri ne zaman?

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Onur Park Life Evleri daire teslimleri!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş tarafından hayata geçirilen Onur Park Life projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede evlenen çiftlere özel cazip ödeme kampanyası bulunuyor...

Tarabya Life güncel fiyat listesi 2017!

Tarabya Life projesi Uzman-Svot Yapı Ortaklığıyla hayata geçirildi. Teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak olan Tarabya Life projesinde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Tarabya Life Evleri teslimleri!

11 blokta 256 konuttan oluşan Tarabya Life Evleri, Uzman-Svot Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life teslimleri Haberi

Atlantik Life teslimleri

Kampanya kapsamında konut alıcısı 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar vade imkanından yararlanabilecek. 


Pendik Kurtköy'de yükselen sitede 1+1, 2+1,3+1 ve 4+i'den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor. Yüzde 70 peyzaj alanına sahip projede ayrıca; kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu ve sosyal yaşam alanları mevcut. 


Projenin Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu, peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağladıklarını söyledi. Daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 192 konut ve ticari ünitelerin yer aldığı proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, Tem otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren'e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro'ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. 


İnşa çalışmalarının devam ettiği Atlantik Life'da teslimler Nisan 2017'de...