16 / 05 / 2024

Atlantik Petrol

Atlantik Petrol

Endüstriyel ve motor yağları üreticisi olan ve halka açıldıktan sonra ihracatını üçe katlayan Atlantik Petrol, Myanmar pazarına girmeye hazırlanıyor. Atlantik Petrol Çin'e girdi, sırada Myanmar var...

İstanbul'da doğalgaz ve petrol araması yapılıyor!

TPAO, bir ortaklık da ve Amity Oil ile yaptı. Güneydoğu’da da faaliyeti olan Amerikalı Trans Atlantic bünyesindeki Amity ile yapılan anlaşma, Tekirdağ ve İstanbul’da hem petrol hem doğalgaz arıyor...

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi, Murat Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Pasifik Okyanusu ile Atlantik Okyanusu Nikaragua'dan birleşecek!

Kanal İstanbul tamamlandığı takdirde sadece İstanbul’un Avrupa yakasını ikiye bölecek. Nikaragua hükümeti ise ülkeyi ortadan ikiye bölmeye hazırlanıyor. Panama Kanalı şu an Pasifik Okyanusu ile Atlantik Okyanusu'nu birleştiren en büyük kanal.

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdin Gündoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Tatlıpınar Sokak'ta kuruldu.

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Selçuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Haluk Filiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Fitch Ratings: Petrol fiyatları yükselirse Türkiye'nin cari açığındaki iyileşme yavaşlayabilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, "Eğer petrol fiyatları sert bir şekilde yükselirse ve bu seviye uzun süre devam ederse, Türkiye'de son aylarda cari açıkta gördüğümüz iyileşme yavaşlayabilir" dedi

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Atlantik Petrol Haberi

Atlantik Petrol

Endüstriyel ve motor yağları üreticisi Atlantik Petrol, Batılı büyük markaların hakim olduğu Çin pazarına girdi. Halka açıldıktan sonra ihracatını üçe katlayan Atlantik Petrol, Myanmar pazarına girmek için de gün sayıyor.

Atlantik Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koparan, 1959 yılında kurulan şirketin, son yıllarda hızlandırdığı ihracat çalışmaları çerçevesinde, yeni pazarlara girdiğini belirtti. Bugün itibariyle 26 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Ahmet Koparan, bu ülkeler arasında Çin gibi zor pazarların yanı sıra, Myanmar gibi Türkiye için ilk olan pazarların da yer aldığını vurguladı.

Çin'de Batılı devlerle rekabet


Kısa bir süre önce Çin'e ihracat yapmaya başladıklarını kaydeden Koparan, "Çin'e bu zamana kadar Türkiye'den en çok mermer ihracatı yapılıyordu. Bunların yanına şimdi Atlantik Petrol'ün ürettiği yağları ilave oldu. Bu pazarda Shell, BP gibi dünya devleriyle kendi ürettiğimiz...