16 / 05 / 2024

AtlantikLife fiyatları

AtlantikLife fiyatları

Atlantik Beton ve Atlantik Yapı ortaklığıyla yükselen projede 192 adet daire yer alıyor. Erdemli Konakları satış ofisi telefon numarası 0 216 304 0360 olarak belirlendi.

Atlantiklife projesinde 185 bin TL'ye! 40 ay 0 faizle!

Atlantiklife projesinde yer alan daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daire seçenekleri için 40 ay faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor.

Pendik AtlantikLife projesinde 206 bin TL'ye! 40 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 206 bin TL'den başlangıç gösterdiği Pendik AtlantikLife projesi kapsamında yer alan daireler için 40 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.

AtlantikLife Pendik'te faizsiz vadelendirme seçenekleriyle!

Daire fiyatlarının 206 bin TL'den başlangıç gösterdiği AtlantikLife Pendik projesinde yer alan daireler için faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede konutlar 7. kattan itibaren deniz ve havaalanı görüyor.

AtlantikLife Pendik'te 40 ay 0 faizle! 297 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 297 bin TL'den başlangıç gösterdiği AtlantikLife Pendik projesinin ödeme koşulları kapsamında lansmana özel indirimler ve faizsiz vadelendirme sunuluyor.

AtlantikLife Pendik'te 206 bin TL'ye! 40 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 206 bin TL'den başlangıç gösterdiği AtlantikLife Pendik projesinde 40 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor.

Pendik AtlantikLife'ta 40 ay 0 faizle! 206 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 206 bin TL'den başlangıç gösterdiği Pendik AtlantikLife projesinde yer alan daire seçenekleri için ödeme koşulları kapsamında 40 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği yapılıyor.

AtlantikLife Pendik'te satışlar başladı! 206 bin TL'ye!

Satışların başladığı AtlantikLife Pendik projesinde daire fiyatları ise 206 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanan AtlantikLife Pendik projesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor.

ABD'de konut fiyatları artış gösterdi!

ABD'de ağustos ayında konut fiyatları birçok önemli şehirde artış gösterdi

Konutta satış yükseliyor fiyatlar yerinde sayıyor!

Gayrimenkulde talep canlanmasına karşın krizde tamamlanan ve satış için bekleyen binlerce konut nedeniyle fiyatlar artmıyor

Emlak fiyatları artacak mı?

HaberTürk Gazetesi'nden Yiğit Bulut, bugünkü köşesinde "Emlak fiyatları 'artacak' ama bu hatalara dikkat" başlıklı yazı yazdı

Hırvatistan'da emlak fiyatları düşmeye devam ediyor

Hırvatistan'da emlak piyasasında fiyatlar son dört aydan bu yana düşüşünü sürdürüyor

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

AtlantikLife fiyatları Haberi

AtlantikLife fiyatları

AtlantikLife projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin yüzde 70'i peyzaj alanına, yüzde 30'u konuta ayrıldı.


AtlantikLife projesinde projesinde toplam 192 adet daire bulunuyor. 3 bloktan meydana gelecek proje Atlantik Beton ve Atlantik Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Projede fitness center, havuz ve spor alanları da yer alacak. 




AtlantikLife projesi Anadolu Yakası'nda Pendik Güllü Bağlar Mahallesi'nde inşa ediliyor. Ön talep süreci başladığı projede kat bahçeleri ve teraslar da bulunacak. Projede 7.kattan itibaren deniz ve havaalanını görüyor.


AtlantikLife satış ofisi telefon!

Telefon: 0 216 304 0360


AtlantikLife iletişim

Web Adresi: www.atlantiklife.com/

Tülay...