20 / 07 / 2024

atlantis Hobi Plus havadan görüntüler

atlantis Hobi Plus havadan görüntüler

Atlantis İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği projesi Hobi Plus'ı www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Atlantis Bahçem yüzde 50 peşin, kalanını krediyle ödeme fırsatıyla satışta! 

Atlantis Bahçem projesinde yüzde 50 peşin kalanı sene sonuna taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Atlantis Bahçem'de konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar?

Atlantis Grup tarafından hayata geçirilen Premium Villaları'nda satışlar devam ediyor. Peki Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar? İşte Premium Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Dursun tarafından kuruldu.

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürün portöyüne sahip ebebek, Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı...

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özcan tarafından kuruldu...

Atlantis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Cedimoğlu ve Hüseyin Emrah Özbaş ortaklığında kuruldu. 

Atlantis Royal Gayrimenkul Yatırım Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Royal Gayrimenkul Yatırım Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Karatoy tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşüme özel faiz tarifesi geliyor!

Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 5'incisi dün Antalya Belek Atlantis Otel'de gerçekleştirildi. Başbakan Yıldırım, sektöre müjde üstüne müjde verdi.

Atlantis Grup, Ardahan'da 44 odalı öğrenci yurdu inşa ediyor!

Atlantis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aziz Karakuş, Ardahan’ın göç vermesinin en büyük nedeninin işsizlik olduğunu söyledi. Karakuş, Ardahan’da yapacağı yatırımları anlattı..

Atlantis AVM yılbaşında açık mı?

Atlantis AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Atlantis AVM yılbaşında açık mı? Atlantis AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Atlantis AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sta Atlantis Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Zeki Özkaya tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

atlantis Hobi Plus havadan görüntüler Haberi

atlantis Hobi Plus havadan görüntüler


Hobi Plus havadan görüntüleri için...