04 / 05 / 2024

atlas çocuk halıları

atlas çocuk halıları

Erdem Akan ve Boğaç Şimşir imzalı özel tasarımlarıyla çocuğunuzun odasında eğlenceli bir dünya yaratan Atlas Halı Çocuk Serisi’ndeki doğal, yumuşacık dokuya sahip bambu ipliklerle üretilen halılar, sağlıklı oyun alanları sunuyor

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Anneler e-Devlet'ten başvuru yapıyor maaşlar çocuklara veriliyor! Aralık ayı çocuk destek parası hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni desteğinden faydalanan vatandaşlar aralık ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ediyor. Peki, Aralık ay çocuk destek parası hesaplara ne zaman yatacak?

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Kocaeli'deki Hereke Köşkü ihtişamını koruyor!

Ünü dünyaya yayılan ipek halıları görmek isteyen Alman imparatorunun 1898'de Hereke'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaret dolayısıyla hayata geçirilen ahşap köşk, zamana direniyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Kahramanmaraş'a Halı Yıkamacılar Sitesi geliyor!

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.

İzmir Kemeraltı'na marka çarşı!

İzmir Ticaret Odası, tarihi Kemeraltı Çarşısı'na "Turistik El Sanatları ve El Halıları Çarşısı" kazandırmak için Başdurak Camisi altındaki 28 dükkanı restorasyon ve onarım karşılığında 10 yıl süreyle Vakıflar İzmir Bölge Müdürlüğü'nden kiraladı.

atlas çocuk halıları Haberi

atlas çocuk halıları

Özgün tasarımlarla miniklere farklı, neşeli ve özel tasarımlı halılar sunan Atlas Halı, çocukların kendi hayal dünyalarını kurmalarına ve geliştirmelerine de destek oluyor.

Şehir hayatı içinde oyun alanı bulmakta zorlanan tüm çocuklar için odalarında kendilerine özel, keyifli ve sağlıklı oyun alanları yaratabilmek amacıyla tasarlanan Atlas Halı Çocuk Serisi’nde yer alan ürünler çocuğunuzun günün her saatinde keyifli zaman geçirmesine imkan tanıyor.

Zengin renk ve desen seçeneğine sahip  bu halılar, ışıyan iplik teknolojisi ile herhangi bir ışık kaynağından aldığı ışığı karanlıkta yansıtarak çocukların rahat ve güvenli şekilde mutlu hayallerle uykuya dalmalarına da yardımcı oluyor.

Çocukların sağlığı ön planda tutularak çevreye zarar vermeyen, doğal, sağlıklı ve yumuşacık dokuya sahip bambu iplik kullanılarak üretilen Atlas Halı Çocuk Serisi’ndeki  “Gün Işığı” ve “Ay Işığı” koleksiyonlarındaki ürünler, Atlas Halı...