29 / 04 / 2024

Atlas Halı nerede

Atlas Halı nerede

Nano teknoloji kullanarak dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan ‘kendi kendini temizleyen halı’ üreten Atlas Halı, KKTC, Gazi Magosa’da basın toplantısı düzenledi

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

İnsanoğlu olduğu müddetçe şimdiki hal gereği elbiseler giyiyoruz ve bu giydiğimiz elbiseler kirleriniyor. Dolayısı ile hepimizin çamaşır nakinesine ihtiyacı var. Peki Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF, 2 dev markanın İstanbul'daki fabrikalarını satıyor!

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Atlas Halı'dan görme engelliler için halı tasarım projesi!

Atlas Halı 8 Mart'ta kutlanacak "Dünya Kadınlar Günü"ne "Engelsiz Kadınlar" sloganıyla katılacak. Türkiye'deki görme engellilerle "Düşler Engelsiz" ismiyle yeni bir proje başlattı..

Harvard, Atlas Halı'yı en iyi başarı hikayelerinden biri seçti!

Harvard Business Review , 2014 yılının ''En iyi Makalaler''ini, 'Özel Koleksiyon' sayısında yayınladı. Makalalerde, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'na da yer veriliyor.

Atlas Vadi Mimaroba nerede?

Atlas Vadi Mimaroba nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Atlas Vadi Mimaroba'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Atlas Vadi Mimaroba nerede!

Dairelerin 2014 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan Atlas Vadi Mimaroba nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Büyükçekmece Mimaroba deniliyor. Proje, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 dubleks dairelerden oluşuyor...

Halı saha nerede yapılır?

Büyük kentlerdeki donanımlı halı sahalarına olan talebin fazla olması, arsa sahiplerini halı saha kurmaya itiyor. Peki halı saha nasıl kurulur? Halı saha nerede yapılır? Halı saha yapımında arsa sıfatı nedir?

Atlas Halı, görme engelliler için halı üretti!

Atlas Halı, görme engelliler için özel halı üretti. Braille alfabesi ile hazırlanan özel tasarımlı bu halılar ile görme engellilerin dünyasına da girilecek. Bu halı içeriğinde çeşitli mesajlar taşıyacak.

Atlas Halı'dan yüzde 350'lik büyüme!

Naksan Holding markalarından Atlas Halı, geliştirdiği nano halı sayesinde yüzde 350 büyüme gösterdi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, büyümeden dolayı üretim kapasitelerini artırdıklarını açıkladı...

Atlas Halı nerede Haberi

Atlas Halı nerede

45 yıllık köklü geçmişinde öncü marka kimliğiyle anılan Atlas Halı, halıcılık alanında bir ilke imza attı. Nano teknoloji kullanarak dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan ‘kendi kendini temizleyen halı’ üreten Atlas Halı, KKTC, Gazi Magosa’da basın toplantısı düzenledi. Geniş tasarımcı kadrosunun oluşturduğu 2013 serileri, ‘nano halı’ özellikleriyle halı severlerin beğenisine sunuldu.


Atlas Halı’nın geliştirdiği ve halıcılık sektöründe yepyeni bir devir başlatacak olan ‘nano halı’lar, bakteri-mantar ve ev akarları (mite) barındırmıyor, kendi kendini temizliyor. Ayrıca, yapısındaki doğal iletkenlik ile stresi azaltıyor.


Dünyada saygın bir yeri bulunan Türk halı sektöründe 45 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı, inovatif ürünlerini, bayi ve satış noktaları yetkililerine tanıtımı öncesinde, basın mensupları ile paylaştı. Gazi Magosa’daki toplantıya Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’den basın mensupları katıldı. Toplantıda Atlas Halı’nın...